Meri_maslinkata Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Здравейте Проблема ми започва от там,когато снощи се опитах да заредя с фотошоп една картинка,която мислех да обработвам,но взе че ми изписа че "молбата ми не можела да бъде изпълнена,тъй като нямало достатъчно RAM памет".След като разбрах,че няма да стане потърсих в интернет програми за почистване на RAM и намерих.От снощи съм инсталирала най-малко 3 програми които не вършат никаква работа и само ми загубиха времето.Моля ви ако някой може да ми помогне да го направи,защото имам много работа с фотошоп и не мога да го търпя,когато не иска да тръгва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 С каква операционна система си? Коя е версията на Photoshop? С колко RAM памет разполага компютърът?Относно чистачките на RAM - това са ВРЕДНИ програми. За повече информация можеш да погледнеш тази тема (ако си с XP). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Meri_maslinkata Публикувано Юни 13, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Операционна система-Windows XPRAM-256 Mb (или 265 все забравям)Фотошоп-Adobe Photoshop CS3Надявам се това да помогне Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Май няма да помогне, понеже програмата си иска 512МВ RAMhttp://www.adobe.com/products/photoshop/ph...hop/systemreqs/ Може да помогне покупката на нова RAM памет, примерно 512МБ, а защо не и 1ГБ. ПП ако все пак решиш да добавяш памет, добре ще е да си занесеш РС-то, за да могат да ти пуснат тест за сходимост между старата и новата RAM памет... Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Алтернатива е да ползваш по-стара версия на Photoshop или да ползваш различна програма за растерна обработка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост