Meri_maslinkata Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Здравейте на всички Надявам се да можете да ми помогнете.Имам проблем с инсталирането на японски език за клавиатурата ми.Започнах да търся "Japanese language package" и го намерих с лиценза на "Microsoft" но тъй като съм си преинсталирала windows ми изписа че той е краден или нещо от този сорт и не мога да го изтегля.Та молбата ми е ако някои знае как да си изтегля тези добавки("Japanese language package") или да оправя този проблем,моля ви да ми сподели идеята си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Тук трябва да е същият файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Meri_maslinkata Публикувано Юни 13, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Ами то хубаво изтеглих го,обаче не може да се инсталира (или по скоро аз не правя нещо както трябва) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 За жалост не мога да помогна, защото не ми се е налагало да инсталирам японски. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Чудесна тема. Голям почитател съм на японския език. Аз го изтеглих и се инсталира без проблем, обаче другото, което е незнам как да си превключа клавишите, че да заработят на японски. Влязох даже и в Flex Type, като зададох да имам и японски, но нищо не направих. Определено ако някой, може да разясни точно това как става ще е супер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 Макар да нямам отговор относно подкарването на японския език, искам да вмъкна да се забравят всякакви инсталация на некадърния FlexType. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 :).Т.е., не трябва да имам флекс тайп, така ли. Даго деинсталирам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 FlexType е вредна програма. Деинсталирането й от Add or remove programs всъщност не прави почти нищо. Трябва да се почисти след това. В този коментар е описан един от начините. В тази тема съм описал мой инструмент, който съм го създал да може да премахва FlexType. Ако обаче не ти се занимава да деинсталираш програмата както трябва, по-добре не се захващай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Юни 13, 2008 Report Share Публикувано Юни 13, 2008 .Т.е., не трябва да имам флекс тайп, така ли. Даго деинсталирам? Вече е много късно - "заразен си" с Флекс тайп... Сина на Дез Скин ще ти обясни... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Юни 14, 2008 Report Share Публикувано Юни 14, 2008 Ами то хубаво изтеглих го,обаче не може да се инсталира (или по скоро аз не правя нещо както трябва) Ако е само до инсталирането само на японски език виж дали така няма да се получи: http://newton.uor.edu/Departments&Prog...llation_XP.html http://www.japanese-language.net/Japanese%...r%20Windows.pdf Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smart1 Публикувано Август 31, 2010 Report Share Публикувано Август 31, 2010 Здравейте, не знам към кого да се обърна за един превод от японски. Намерих случайно този форум и реших, че тук някой може да ми помогне. На SMS приятелката ми написа нещо на японски, но не знам какво означава. Не мога да си го преведа в google- преводач, защото го е написала на кирилица. Може ли някой да ми помогне?Написала ми е следното: Коничиуа. Уаташино намае уа Хана. Генки деска? Тотему самуе. Сайонара. Кису. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 31, 2010 Report Share Публикувано Август 31, 2010 "Здравей. Казвам се Хана. Как си? ... Довиждане. Целувки." На мястото на "..." е "Тотему самуе", но то не ми е ясно. За протокола: не знам японски, така че това е общо взето скалъпено с помощта на Google и това, което знам като отделни думи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smart1 Публикувано Септември 1, 2010 Report Share Публикувано Септември 1, 2010 Благодаря ви много Знаех си, че ще ми помогнете тук. Успех на всички с този език. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
amat Публикувано Септември 1, 2010 Report Share Публикувано Септември 1, 2010 "samue" сигурно е сбъркано. Би трябвало да е "samui". Така "totemo samui" ще значи "много е студено". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост