Българче Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 Аз имам малък проблем с този системен инструмент!По точно с визиализирането на cleaner settings i setting!Някой може ли да ми каже къде е проблемът!Дали е в мен или в самата програма нещо! :huh: Може да видите как е ето тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doggy_dogg Публикувано Април 27, 2006 Report Share Публикувано Април 27, 2006 Мисля че това е от Windows темата,която ползваш.И на мен ми се е случвало Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 28, 2006 Author Report Share Публикувано Април 28, 2006 В интерес на истината е пач на виста ... други мнения Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 28, 2006 Report Share Публикувано Април 28, 2006 За тези черните квадратчета ли говориш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 28, 2006 Author Report Share Публикувано Април 28, 2006 За тези черните квадратчета ли говориш?Aми всъщност да за тях говорим Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 28, 2006 Report Share Публикувано Април 28, 2006 Инсталирах си я и нямам подобен проблем, все пак може наистина да е от темата на Windows-а ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 28, 2006 Author Report Share Публикувано Април 28, 2006 Ами ... аз ще си преинстал-на по нататък пача и ще ви пиша какво що е станало Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doggy_dogg Публикувано Април 28, 2006 Report Share Публикувано Април 28, 2006 В интерес на истината е пач на виста ... други мнения Нама значение,махни го за малко и си сложи Windows Default темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост