diamonds Публикувано Юни 9, 2008 Report Share Публикувано Юни 9, 2008 Когато бях на настолният нямах проблем с това , но на лаптопа не успявам . Някой може ли да ми каже тук кое ще ми свърши работа , защото с "print scrn" определено не ми се получава ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2008 Report Share Публикувано Юни 9, 2008 Възможно е да трябва да задържиш клавиш Fn, но не съм сигурен. При лаптопите не е точно както при настолните компютри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юни 9, 2008 Report Share Публикувано Юни 9, 2008 Провери това, за което спомена Night_Raven. Може да опиташ и следните програми, които имат доста интересни възможности: - FastStone Capture- Hypersnap- SnagIt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diamonds Публикувано Юни 9, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2008 Много , много ви благодаря ! Стана точно така , както каза Night_Raven Мерси още веднъж ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост