Jump to content

Как да си вържа два монитора на PC-то?

Препоръчан пост

Здравейте.

Имам малък проблем с моята двумониторна конфигурация. В началото вторият монитор(LG L1932P) беше отдясно на първият. Изтеглих на него някои програми(прозорци) - например аудиоплейър и онлайн радио. После реших да преместя втория монитор отляво. От прозореца Display Properties - Settings съответно дръпнах картинката на монитора за да отговаря на новото му реално положение. При това обаче програмите, които бях отварял на него сега не се виждат. Поиграх си със софтуера на Catalyst - "върнах" виртуално монитора отдясно и после пак отляво и след това аудиоплейъра се появи, но не и другата програма. Има ли по-просто решение или ще трябва да повторя процедурата за всеки прозорец, който съм бил изтеглил на малкият монитор?

Малкият монитор освен това съм го завъртял портретно...

Сподели другаде

• Отговори 35
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Благодаря! Бих казал, че се получи - на основния монитор се появи съвсем малко от прозорчето на програмата - достатъчно за да успея да го дръпна навътре.
Сподели другаде

• 1 month later...

Здравейте!До тук от коментарите разбрах, че става дума за свързване на два монитора но под Win 7 и с карти които иманат повече от един изход .

Искам да попитам каквае възмойността и има ли такава да се свържат но под XP? Картата има само един VGA изход, вградена е.

Самия компютър може да работи и под 7-ца тестван е, но в момента работи на xp тъй като да го наречем е скопен. Но повече ме интерисъва дали със VGA сплитер ще стане .

Сподели другаде

Здравей. При мен конфигурацията работи точно под ХР(би трябвало и с линукс да може). Тоест софтуерно не би трябвало да има проблем. Не ми е ясно обаче със сплитер какви режими на картината са възможни. При мен вторият монитор е разширение на първия и единият е на DVI, а другият - на D-SUB.
Сподели другаде

на мен по- скоро не ми трябва като разширение ами като клонинг функция clone

каквото има на единия такова да се показва и на другия нещо подобно на свързването на мулти медиен проектор

от компа към проектора и от проектоа към екрана и така каквотоима на монитора се показва и на големия екран вярам че си запознат .

Сподели другаде