Sten Публикувано Декември 3, 2012 Report Share Публикувано Декември 3, 2012 Здравейте.Имам малък проблем с моята двумониторна конфигурация. В началото вторият монитор(LG L1932P) беше отдясно на първият. Изтеглих на него някои програми(прозорци) - например аудиоплейър и онлайн радио. После реших да преместя втория монитор отляво. От прозореца Display Properties - Settings съответно дръпнах картинката на монитора за да отговаря на новото му реално положение. При това обаче програмите, които бях отварял на него сега не се виждат. Поиграх си със софтуера на Catalyst - "върнах" виртуално монитора отдясно и после пак отляво и след това аудиоплейъра се появи, но не и другата програма. Има ли по-просто решение или ще трябва да повторя процедурата за всеки прозорец, който съм бил изтеглил на малкият монитор? Малкият монитор освен това съм го завъртял портретно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 4, 2012 Report Share Публикувано Декември 4, 2012 Опитвал ли си да изключиш втория монитор, т.е. да преминеш на конфигурация с 1 монитор и след това отново да преминеш на 2? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Декември 4, 2012 Report Share Публикувано Декември 4, 2012 Благодаря! Бих казал, че се получи - на основния монитор се появи съвсем малко от прозорчето на програмата - достатъчно за да успея да го дръпна навътре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
corn Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Здравейте!До тук от коментарите разбрах, че става дума за свързване на два монитора но под Win 7 и с карти които иманат повече от един изход .Искам да попитам каквае възмойността и има ли такава да се свържат но под XP? Картата има само един VGA изход, вградена е.Самия компютър може да работи и под 7-ца тестван е, но в момента работи на xp тъй като да го наречем е скопен. Но повече ме интерисъва дали със VGA сплитер ще стане . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 5, 2013 Report Share Публикувано Януари 5, 2013 Здравей. При мен конфигурацията работи точно под ХР(би трябвало и с линукс да може). Тоест софтуерно не би трябвало да има проблем. Не ми е ясно обаче със сплитер какви режими на картината са възможни. При мен вторият монитор е разширение на първия и единият е на DVI, а другият - на D-SUB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
corn Публикувано Януари 5, 2013 Report Share Публикувано Януари 5, 2013 на мен по- скоро не ми трябва като разширение ами като клонинг функция cloneкаквото има на единия такова да се показва и на другия нещо подобно на свързването на мулти медиен проекторот компа към проектора и от проектоа към екрана и така каквотоима на монитора се показва и на големия екран вярам че си запознат . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост