Night_Raven Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Ако говориш за изхода в горния ляв ъгъл на тази снимка, то да, това е изход за телевизор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Opaa Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Да за този говора Ама как да включа TV то защото има 2 кабела за него единия е с 3 извода а другия е само с един ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Какъв точно е телевизорът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Opaa Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Еми моя е Beko и отзад има само един жак и буксата за антената а другия е доста старичък NEC с 3 букси. 1 за Audio 1 за Video и 1 за антената. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Ами, значи си ползвай изхода към телевизор. Само ще ти трябва правилен кабел, за да е успешна връзката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Opaa Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Ок ще го пробвам. Мерси много за помощта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Юни 22, 2011 Report Share Публикувано Юни 22, 2011 Здравейте. Ще опитам да съживя за малко тази тема. Бих искал да свържа втори монитор и ме интересува какви са ми възможностите. Идеята ми е да ползвам вторият монитор като разширение на първия. Проблемът е че двата са различни по основните параметри - 24 инча(1920х1200) и 19 инча (1280х1024). Видеокартата ми е вградена Радеон HD 4250 ако има някакво значение. Интересува ме дали може да стане това което искам предвид различните резолюции на мониторите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 22, 2011 Report Share Публикувано Юни 22, 2011 Не би трябвало да има проблеми. Аз съм с два монитора, които са с различна големина (макар разликата между двата да не е като при теб) и работят на различни разделителни способности. Можеш да го извършиш и от панел за смяна на разделителните способности на Windows. Просто свържи втория монитор, от меню Multiple displays избери Extend these displays, кликни върху малкия/втория монитор, промени му разделителната способност на желаната, кликни Apply и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dekemvri Публикувано Март 13, 2012 Report Share Публикувано Март 13, 2012 Какъв преходник ми трябва, за да вържа втори монитор към видеокартата си?Картата е intel 82845g/gl/ge/pe/gv : Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antivirosa Публикувано Август 14, 2012 Report Share Публикувано Август 14, 2012 Здравейте,искам да си закача 1 монитор+1 телевизор на компютъра. Видео картата ми е Sapphire Radeon HD 5450 1GB, имам 3 GB RAM, AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.2ГХц, монитор ASUS VW193s и един много стар телевизор с обикновенна кръгла дупка, SCART(в който съм влкючил цифрова телевизия) и отпред имам 2 малки дупки за видео и аудио. Видео картата ми има 2 изхода, но различни. От по горните мнения разбрах, че това не е голям проблем. Въпросът ми е има ли някакъв евтин начин да свържя компютъра към телевизора?Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Август 14, 2012 Report Share Публикувано Август 14, 2012 Въпросът ми е има ли някакъв евтин начин да свържя компютъра към телевизора? Според мен би трябвало да си купиш такъв кабел. П.П.Преди да си купиш кабела,може да отидеш до магазина и да попиташ,да обясниш на човека в магазина за какво ти е кабела,за да си на сто процента сигурен,все пак всичко трябва да е точно,нали?! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antivirosa Публикувано Август 14, 2012 Report Share Публикувано Август 14, 2012 Забравих да кажа, че имам и DVD, не знам дали ще е от полза... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Август 14, 2012 Report Share Публикувано Август 14, 2012 Забравих да кажа, че имам и DVD, не знам дали ще е от полза... Какво имате предвид споменавайки DVD-то,уточнете,че не стана ясно?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Ноември 12, 2012 Report Share Публикувано Ноември 12, 2012 Здравейте отново. Имам въпрос относно уеднаквяване(доколкото е възможно) на настройките на два монитора, включени към един компютър.Единият монитор е HP LA 2405, свързан с VGA-кабел, а другият е LG L1932P - с DVI-кабел съответно. Видеото е вградено - ATI HD 4250.Понеже мониторите са доста различни, интерфейсите им също - ще има ли смисъл да задавам еднакви числови стойности в менютата на двата монитора? Изображенията им се различават и понеже са един до друг това е малко неприятно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 14, 2012 Report Share Публикувано Ноември 14, 2012 Не мисля, че използваните различни интерфейси биха допринесли за видима разлика в изображенията. Колкото до уеднаквяване, мисля, че най-добрият начин е чрез хардуерно калибриране, но това изисква специален уред. Има сервизи, които могат да извършат тази услуга. Има и приложения за тази цел, но ме съмнява ефектът да особено сполучлив. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост