aleksoft Публикувано Юни 7, 2008 Report Share Публикувано Юни 7, 2008 Направих акаунт в Windows и се опитах да инсталирам новата руска фонетична клавиатура,но ми изписа следната грешка по време на инсталацията:http://i.data.bg/08/06/07/992575.jpg :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 7, 2008 Report Share Публикувано Юни 7, 2008 Ами, съобщава ти, че файлът вече съществува. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Юни 7, 2008 Report Share Публикувано Юни 7, 2008 Тези дни свалих някаква виртуална клавиатура(руска) , но не съм я тествал....ако се интересувате?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Юни 11, 2008 Report Share Публикувано Юни 11, 2008 AleksofT, би ли могъл да дадеш линкчето за теглене на тази фонетична клавиатура, че тази която е инсталирана при мен е много неудобна. А относно проблема ти- аз като си правя акаунт, не ми се налага да инсталирам още веднъж подредбите, те автоматично ми се появяват, виж и при теб да не е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Септември 13, 2008 Author Report Share Публикувано Септември 13, 2008 Заповядай: ЦъК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Септември 19, 2008 Report Share Публикувано Септември 19, 2008 Заповядай: ЦъК Благодаря ти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост