gala Публикувано Май 25, 2006 Report Share Публикувано Май 25, 2006 ДинамиченАктивенЕкстроверт Вие обичате да поемате рискове и се посвещавате на интересната и разнообразната работа. Рутината направо ви парализира. Най-много обичате да играете водеща роля в събитията. За това и инициативите ви винаги са много продуктивни. И аз се съгласявам,че съвпадение или не, е напълно вярно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Юли 25, 2006 Report Share Публикувано Юли 25, 2006 На това място можете да качите ваша снимка и да видите на кои известни личности приличате най-много. Резулататите са забавни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Юли 25, 2006 Report Share Публикувано Юли 25, 2006 Независим Нетрадиционен Свободолюбив Настоявате за свободен и необвързан живот и това ви помага да определите свой собствен курс.Имеате артистична нотка във вашта професия или личните дейности. Желанието ви за свобода понякога ви кара да постъпвате както най-малко се очаква от вас. Начинът ви на живот е силно индивидуален. Никога не имитирате сляпо - напротив опитвате се да живеете спрямо собствените ви идеи и виждания, дори когато това значи да сте против течението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Юли 25, 2006 Report Share Публикувано Юли 25, 2006 На мен ми даде, че най-много приличам на Ева Мендес 71% .....не бих заложила живота си на това твърдение, но не аз го твърдя) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юли 25, 2006 Report Share Публикувано Юли 25, 2006 Здрасти Българче!Ето що за личност съм аз: Анализиращ Заслужаващ доверие Самоуверен Вашата решителна чувствителност ви показва кое си заслужава. Вие обичате да се обграждате с малки "скъпоценности", които ви интересува да бъдат забелязани от останалите. Културата има специално място във вашия живот. Вие сте намерили ваш собствен стил, който е елегантен и изключителен, независим от прищявките на модата. Вашият идеал върху който градите живота си е - културни развлечения. Оценявате културното ниво на хората, които ви заобикалят. Да живее културата!Ами така де, нали градя живота си върху нея. Има доста истина в този тест- поне за мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Юли 25, 2006 Report Share Публикувано Юли 25, 2006 (Редактиран) Аз си избрах това:НезависимНетрадиционенСвободолюбив Настоявате за свободен и необвързан живот и това ви помага да определите свой собствен курс.Имеате артистична нотка във вашта професия или личните дейности. Желанието ви за свобода понякога ви кара да постъпвате както най-малко се очаква от вас. Начинът ви на живот е силно индивидуален. Никога не имитирате сляпо - напротив опитвате се да живеете спрямо собствените ви идеи и виждания, дори когато това значи да сте против течението. Редактиран Юли 25, 2006 от nakata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lampsgirl Публикувано Юли 27, 2006 Report Share Публикувано Юли 27, 2006 Ето ме и мен: Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Изглежда сме много! И за мен е доста вярно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Fin4agata Публикувано Декември 24, 2006 Report Share Публикувано Декември 24, 2006 Динамичен Активен Екстроверт Вие обичате да поемате рискове и се посвещавате на интересната и разнообразната работа. Рутината направо ви парализира. Най-много обичате да играете водеща роля в събитията. За това и инициативите ви винаги са много продуктивни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Декември 25, 2006 Report Share Публикувано Декември 25, 2006 http://free.hit.bg/tests/introvert.gif Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре. Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Много вярно! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DeadSmurf Публикувано Януари 21, 2007 Report Share Публикувано Януари 21, 2007 (Редактиран) Независим Нетрадиционен Свободолюбив Настоявате за свободен и необвързан живот и това ви помага да определите свой собствен курс.Имеате артистична нотка във вашта професия или личните дейности. Желанието ви за свобода понякога ви кара да постъпвате както най-малко се очаква от вас. Начинът ви на живот е силно индивидуален. Никога не имитирате сляпо - напротив опитвате се да живеете спрямо собствените ви идеи и виждания, дори когато това значи да сте против течението.Първото което си харесах, но аз не се задоволявам с едно, защото често предпочитанията са ми комбинативни:Анализиращ Заслужаващ доверие Самоуверен Вашата решителна чувствителност ви показва кое си заслужава. Вие обичате да се обграждате с малки "скъпоценности", които ви интересува да бъдат забелязани от останалите. Културата има специално място във вашия живот. Вие сте намерили ваш собствен стил, който е елегантен и изключителен, независим от прищявките на модата. Вашият идеал върху който градите живота си е - културни развлечения. Оценявате културното ниво на хората, които ви заобикалят.Има нещо такова Редактиран Януари 21, 2007 от Irina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Май 13, 2007 Report Share Публикувано Май 13, 2007 (Редактиран) Хех, аз си харесах три!!! РомантиченЕмоционаленМечтател http://free.hit.bg/tests/sensitive.gif Вие сте много чувствителна натура. Отказвате да приемате нещата само от тяхната трезва рационална страна. Това което чувствате е също толкова важно за вас. На практика вие чувствате, че е по-важно да имате мечти в живота. Отричате хората, които заклеймяват романтичното и са водени само от рационализма. Не разрешавате на нищо да отрича разнообразието на вашите чувства и емоции. МиролюбивДискретенНеагресивен http://free.hit.bg/tests/hide.gifВие сте лекомислен, но въпреки това дискретен. Лесно се сприателявате, но се наслаждавате на независимостта и личния си живот. Понякога обичате да избягате от всичко и да бъдете сами, за да преосмислите живота си и да се радвате на себе си. Имате нужда от пространство и бягате в красиви скривалища, но въпреки това не сте самотник. Вие сте в мир със себе си и света около вас, радвате се на живота и на всичко, което той може да ви предложи. НезависимНетрадиционенСвободолюбивhttp://free.hit.bg/tests/avant.gif Настоявате за свободен и необвързан живот и това ви помага да определите свой собствен курс.Имеате артистична нотка във вашта професия или личните дейности. Желанието ви за свобода понякога ви кара да постъпвате както най-малко се очаква от вас. Начинът ви на живот е силно индивидуален. Никога не имитирате сляпо - напротив опитвате се да живеете спрямо собствените ви идеи и виждания, дори когато това значи да сте против течението. Редактиран Май 13, 2007 от ^ANGEL4ETO^ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Май 15, 2007 Report Share Публикувано Май 15, 2007 ЗеменБалансиранХармоничен Вие цените естествения стил и любовта, които са без усложнения. Хората ви се възхищават за това, че здраво сте стъпили на земята и те могат да разчитат на вас. На тези, които са около вас, давате сигурност и пространство. Вие сте възприеман като топъл и човечен. Отхвърляте всичко, което е банално. Скептичен сте към писъците на модата. За вас дрехите трябва да са практични и ненатрапчиво елегантни. Е нали съм си земна зодийка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Май 15, 2007 Report Share Публикувано Май 15, 2007 Точно такъв съм както е написано! СамовглъбенЧувствителенОтзивчив http://free.hit.bg/tests/introvert.gif По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DeadSmurf Публикувано Май 15, 2007 Report Share Публикувано Май 15, 2007 (Редактиран) АнализиращЗаслужаващ довериеСамоуверен http://free.hit.bg/tests/classic.gifПоддържам статуквото Вярно, забравили са само това, че понякога съм много докачлива и често агресивна, авторитарно поведение... абе мани, пропуснали са разни съществени неща. wink.gif Редактиран Май 15, 2007 от Irina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
palikara Публикувано Юни 1, 2007 Report Share Публикувано Юни 1, 2007 Ето моя резулат: Земен Балансиран Хармоничен Вие цените естествения стил и любовта, които са без усложнения. Хората ви се възхищават за това, че здраво сте стъпили на земята и те могат да разчитат на вас. На тези, които са около вас, давате сигурност и пространство. Вие сте възприеман като топъл и човечен. Отхвърляте всичко, което е банално. Скептичен сте към писъците на модата. За вас дрехите трябва да са практични и ненатрапчиво елегантни. Епа много верно си го е казало // Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост