Българче Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 Малко ще плагиатствам от калдата,но мисля,че никой няма да ми се сърди от там!Та темата е на тетелина от всеизвестният ни форум! Та ако искате бързо и лесно да разберете каква личност сте цъкнете тукАко искате след това можете да споделите резултатът от теста,да разберем дали е достоверен или някой ни лъже Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 Здрасти Българче!Ето що за личност съм аз: Анализиращ Заслужаващ доверие Самоуверен Вашата решителна чувствителност ви показва кое си заслужава. Вие обичате да се обграждате с малки "скъпоценности", които ви интересува да бъдат забелязани от останалите. Културата има специално място във вашия живот. Вие сте намерили ваш собствен стил, който е елегантен и изключителен, независим от прищявките на модата. Вашият идеал върху който градите живота си е - културни развлечения. Оценявате културното ниво на хората, които ви заобикалят. Да живее културата!Ами така де, нали градя живота си върху нея. Има доста истина в този тест- поне за мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 20, 2006 Author Report Share Публикувано Април 20, 2006 (Редактиран) Романтичен Емоционален Мечтател Вие сте много чувствителна натура. Отказвате да приемате нещата само от тяхната трезва рационална страна. Това което чувствате е също толкова важно за вас. На практика вие чувствате, че е по-важно да имате мечти в живота. Отричате хората, които заклеймяват романтичното и са водени само от рационализма. Не разрешавате на нищо да отрича разнообразието на вашите чувства и емоции. Eто това съм аз П.С.-Междудругото като преглеждах темата със забавни картинки ... и като попаднах на слайд-шоуто ти ,и след като го прегледах ме накефи ... наистина малко музиката не е фред но е вървежно.И пак ще ти кажа браво Редактиран Април 20, 2006 от Българче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 БезгриженИгривЧаровен Вие обичате свободния и спонтанен живот. Радвате му се изцяло и живеете под мотото: "Животът е само един". Вие сте любознателен и отворен за всичко ново; обичате промените. Нищо не е по-лошо за вас от това да сте обвързан и ограничен. Изследвате средата около вас чрез своятя любознателност и сте винаги готови за изненади. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 (Редактиран) Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете.Поне за мен е точно. Редактиран Април 20, 2006 от Night_Raven Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Митака Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 СамовглъбенЧувствителенОтзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете.----------------------------------------------------------------------------------------Напълно достоверна информация Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 Анализиращ Заслужаващ доверие Самоуверен Вашата решителна чувствителност ви показва кое си заслужава. Вие обичате да се обграждате с малки "скъпоценности", които ви интересува да бъдат забелязани от останалите. Културата има специално място във вашия живот. Вие сте намерили ваш собствен стил, който е елегантен и изключителен, независим от прищявките на модата. Вашият идеал върху който градите живота си е - културни развлечения. Оценявате културното ниво на хората, които ви заобикалят. Да живее културата!Ами така де, нали градя живота си върху нея. Има доста истина в този тест- поне за мен. За мен е същото. B) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nav Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Йей Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Destiny Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 Ето ме и мен: Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Април 22, 2006 Report Share Публикувано Април 22, 2006 Безгрижен Игрив Чаровен Вие обичате свободния и спонтанен живот. Радвате му се изцяло и живеете под мотото: "Животът е само един". Вие сте любознателен и отворен за всичко ново; обичате промените. Нищо не е по-лошо за вас от това да сте обвързан и ограничен. Изследвате средата около вас чрез своятя любознателност и сте винаги готови за изненади. Също като Dark`Elf!Има нещо такова! :lol: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Май 10, 2006 Report Share Публикувано Май 10, 2006 Независим Нетрадиционен Свободолюбив другите да преценят дали е вярно... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Май 10, 2006 Report Share Публикувано Май 10, 2006 Ето и аз като повечето:Избрах това http://free.hit.bg/tests/introvert.gif Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете.Да ви кажа честно така си е! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 11, 2006 Report Share Публикувано Май 11, 2006 РомантиченЕмоционаленМечтател Ако ви кажа какво предложение чакам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kozibula Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 Самовглъбен Чувствителен Отзивчив По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Вярно е ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 СамовглъбенЧувствителенОтзивчив http://free.hit.bg/tests/introvert.gif По-скоро бихте стояли сами отколкото да си губите времето в празни приказки. Но вашите връзки с приятелите са много силни, което ви дава вътрешна увереност и хармония, от които се нуждаете за да се чувствате добре.Нямате против да оставате сами за дълго време, рядко скучаете. Съвпадение, или не, резултата е верен за мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост