anchodark Публикувано Юни 6, 2008 Report Share Публикувано Юни 6, 2008 Здравейте!Имам два странни проблеми с Мозилата.Първият е:Когато искам да вляза в сайтове като:Калдата,Замунда,Гугъл,ВБокс7 и други не ми зарежда въпросните сайтове.А когато съм с Експлорер влиза на всякъде(в момента съм с него) да обаче съм свикнал с Мозилата...По-удобно ми е...Въпроса ми е как да го оправя това? Втория проблем е следния:Когато вляза в сайт с банери,страницата се рефрешва сама и вместо банерите се появяват от онези гадни банери:You are 4837487234 visititor and you won 1,000,000 $ и т.н. Има ли начин да ги махна... Благодаря предварително! П.С. Да добавя,че с преинстал на Мозилата не става нищо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 6, 2008 Report Share Публикувано Юни 6, 2008 Хващаш и деинсталираш мозилата.Проверяваш с Malwarebytes Anti-Malware и някоя анти-вирусна за гадинки. Чистиш с CCleaner както за файлове, така и в регистратурата. Ръчно можеш да провериш за някои остатъци от Mozilla Firefox. След това го инсталираш на чисто от тук!Не вкарваш нищо от Internet Explorera.Това с рекламите си зависи от сайта. Каквито са сложени да се въртят такива ще са. Ако пък някои сайтове има много реклами и те дразнят инсталираш си една добавка на име Adblock Plus и си готов Пък и нали ти казвам нищо чудно да имаш някоя гадинка да ти дъни работата.След това кажи какво е станало.П.п. Някакви защитни стени имаш ли ? И каква антивирусна ползваш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anchodark Публикувано Юни 7, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2008 Благодаря ще пробвам.За Анти-вирусна използвам Аваст.Но един приятел ми каза да сваля anti spyware master и да сканирам и с него за гадинки,като сканирам ми показва,че имам червеи и троянски коне,но Аваста не ги засича...Изтрих Аваст-а,качих Касперски и той не ги засича... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 7, 2008 Report Share Публикувано Юни 7, 2008 AntiSpywareMaster си е точно rogue - фалшив антиспай софтуер, който залъгва потребителите да го свалят и ползват. Нормално е avast! и Kaspersky да не засичат тези заплахи, защото те не съществуват. Истинската заплаха е именно AntiSpywareMaster. Можеш да "благодариш" на приятеля си, защото ти е направил мечешка услуга. Предполагам си сканирал с AntiSpywareMaster след сканирането с Malwarebytes' Anti-Malware, затова бих препоръчал повторно сканиране с Malwarebytes' Anti-Malware и към това SUPERAntiSpyware. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anchodark Публикувано Юни 7, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2008 Ясно...Ще изпълня всичките ви указания и ще пиша пак резултатите Благодаря Ви много!!!Вече всичко върви както преди Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост