horhej Публикувано Юни 5, 2008 Report Share Публикувано Юни 5, 2008 Никъде не мога да си намеря уроци. Искам да уча нидерландски, но ...уви !!!! Моля някой ако може да ми помогне . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Inoel Публикувано Юни 5, 2008 Report Share Публикувано Юни 5, 2008 Можеш да погледнеш за Розета Стоун, мисля че имаха самоучител. Иначе фламандския не е много популярен и мисля, че по книжарниците няма да намериш почти нищо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 6, 2008 Report Share Публикувано Юни 6, 2008 А и по книжарнциите няма ли речници/самоучители на достъпна цена ?Или ти искаш на компютъра да го учиш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Юли 5, 2008 Report Share Публикувано Юли 5, 2008 Отвратителен език. Успех. http://www.google.bg/search?hl=bg&clie...tch&spell=1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
elimanolova Публикувано Ноември 9, 2008 Report Share Публикувано Ноември 9, 2008 Здравей, Ако се интересуваш още от нидерландски, пиши ми на: elissavetamanolova@gmail.com Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 24, 2009 Report Share Публикувано Септември 24, 2009 Доколкото знам се казва "холандски език", а не "нидерландски език". Все едно да кажеш "германски език" - казва се "немски език". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viliana_popova Публикувано Октомври 18, 2009 Report Share Публикувано Октомври 18, 2009 Доколкото знам се казва "холандски език", а не "нидерландски език". Все едно да кажеш "германски език" - казва се "немски език". Това ми хареса... И да, прав си. Аз съм на същото мнение Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост