ishizu Публикувано Юни 5, 2008 Report Share Публикувано Юни 5, 2008 Здравейте,имам проблем с инсталирането на една игра,което води до друг проблем.И така играта е Sims 2.Когато започва инсталацията още в началото ми дава грешка в Non-Unicode.Тъй като компутъра ми преди два дена беше преинсталиран е нагласен на български език както трябва.Но играта изисква английски език.Проблема идва тогава когато сменя езика на английски.Излиза ми съобщение да сложа диск с Xp в CD-ROM.Какво да правя?Нямам инсталнционен диск на XP.Моля помогнете ми.(Преди инсталацията пак сменях езика и ставаше) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 5, 2008 Report Share Публикувано Юни 5, 2008 1. Всяка игра, която задължава потребителя да си сменя регионалните настройки, бих я считал за пълна помия. В случая с The Sims това не е нужно, защото тя играта си е тъпа и без това.2. Когато сменяш регионалните настройки, Windows ти казва, че файловете са вече на твърдия диск и ако искаш да ползваш тях, да кликнеш Yes. Така че кликни Yes, рестартирай и готово.3. Да нямаш инсталационен диск на Windows е глупаво. Златно правило е всеки да има такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ishizu Публикувано Юни 5, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 5, 2008 Знам,че е супер смотано да нямаш XP-CD ама какво да се прави щв се оправям някакси.А относно играта всеки харесва различни игри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 5, 2008 Report Share Публикувано Юни 5, 2008 Това не променя факта, че не ти е нужен инсталационен диск. Поне в случая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ishizu Публикувано Юни 6, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 6, 2008 да прав си и си тегля един в момента Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост