MONI Публикувано Юни 4, 2008 Report Share Публикувано Юни 4, 2008 Пиша дипломна работа на тема "Маркетингово изследване на пазара на застрахователни услуги в България". Необходимо ми е да разбера мнението на потребителите, техните нужди и предпочитания.Ще се радвам ако проявите интерес и попълните анкетата. Не се стряскайте от таблиците, просто информациятае много и така е по-прегледна. Ако имате въпроси ще отговарям с удоволствие. Дано ви е интересно и благодаря предварително (всеки попълнил печели безплатна разходка из варненските улици и плажове) Anketa_zastrahovane.doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Юни 4, 2008 Report Share Публикувано Юни 4, 2008 Мони, имам проблем с изтеглянето. Прати ми я на vesodimov@gmail.com . Ще я попълня и ще ти я върна на мейла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Юни 4, 2008 Report Share Публикувано Юни 4, 2008 inquiry.doc Заповядай, правих го малко бързо, че имам работа, та отговорите ми са BOLD. Дано да съм помогнал поне малко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 4, 2008 Report Share Публикувано Юни 4, 2008 Ето и моята анкета. И аз като Любо съм удебелил и почервенил отговорите си. Успех, Мони Anketa_zastrahovane_Milen.doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Юни 5, 2008 Report Share Публикувано Юни 5, 2008 Успех, Мони Anketa_zastrahovane___Nicky.doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 6, 2008 Report Share Публикувано Юни 6, 2008 И от мен: Anketa_zastrahovane_Vanchu.docУспех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юни 6, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 6, 2008 Много благодаря на тези, които попълниха анкетата ми (знам, че не е едно от най-интересните неща на света). Като гледам е изплашила доста хора... След две седмици ще се похваля, дали съм успяла да завърша Стискайте палци :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юни 6, 2008 Report Share Публикувано Юни 6, 2008 Трябват ли ти още попълнени анкети, Мони? Ако да, тогава мога да потърся хора, които да я попълнят Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MONI Публикувано Юни 6, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 6, 2008 Трябват ли ти още попълнени анкети, Мони? Ако да, тогава мога да потърся хора, които да я попълнят Не, няма нужда, аз вече минах на следващия етап. Благодаря за предложението Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост