Deyan92 Публикувано Юни 2, 2008 Report Share Публикувано Юни 2, 2008 Търся програма за Nokia, чрез която да си направя телефона дистанционно за телевизора. Един приятел имаше такава програма ама не съм го питал и сега се чудя за името. Действа с инфрачервен порт . Ще ви съм много благодарен ако ми я намерите . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 2, 2008 Report Share Публикувано Юни 2, 2008 За каква Nokia става въпрос ? Не всички могат да го правят. И какво е ОС-то на Нокията ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bratobg Публикувано Юни 2, 2008 Report Share Публикувано Юни 2, 2008 Deyan92 написа: Търся програма за Nokia, чрез която да си направя телефона дистанционно за телевизора. Един приятел имаше такава програма ама не съм го питал и сега се чудя за името. Действа с инфрачервен порт . Ще ви съм много благодарен ако ми я намерите . Виж това дано ти свърши работа...Програмата се нарича Psiloc Total irremote Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Юни 3, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2008 Аз съм с Nokia 6234 . Явно няма да стане. Все пак мерси, че помогнахте Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 3, 2008 Report Share Публикувано Юни 3, 2008 Да, според мен няма как да стане с този телефон. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Юни 5, 2008 Report Share Публикувано Юни 5, 2008 Здравейте и от мен!Тази тема ме заинтригува. Може ли да поясните какъв трябва да е телефона, за да може да се използвува за тази цел.Благодаря Ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 5, 2008 Report Share Публикувано Юни 5, 2008 Ами за тази цел се изискват да се инсталират програми с разширение *.sis(x)А пък за да се инсталират такива програми трябва да имаш операционна система на телефона - Symbian примерно.А това го имат само по-новите модели, и са с цени над 350-400 лева.А и не всички поддържат такива сензори за да контролираш телевизори и т.н., но повечето го имат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост