Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,купих си USB но в пкета нямаше диск но пък при продавача който имаше копютър и имаше Nokia PC Suite там всичко вървеше перфектно даже той си качи картинки.Прибрах се и реших да изтегла същия Суит но какво да видя когаото инсталирах всичко рестартиарх компютара и ми се появиха тези неща когато започнах да се опитвам да ги свържа.Това ми се появява на много суити които инсталирах.Моля кажете ми какво да правя зщото в магазина не беше така да ми показва problem with infrared conection а и аз не искам с infrared а с USB а там кадето ми показва да си избера с какво да си изпращам не се маркирва а седи избледняло.Благодаря предварително. :thumbsup: (ето ги нещата за които говорех)

А забравих да спомена че ако проблема не може да се оправи ако може да ми кажете друга прогама освен суита нокиата ми и е Nokia 3110classic

post-5577-1212324295_thumb.png

post-5577-1212324311_thumb.png

Сподели другаде

Аз вече разбрах че може и без тази програма по случайност.Но ми трябва converter за клипове музика филми и да променям форматите на файловете за да могат да ми тръгват ако може някой да ми предложи някакав.Благодаря предварително. :thumbsup:
Сподели другаде

Ами зависи какъв телефон имаш. Ако може да чете .avi или пък ако имаш операционна система е лесно. Ако не, ето една програма, с която да си вграждаш субтитрите - PocketDivXEncoder

А за конвертиране после в избрания от теб формат - SUPER © или каталога с Конвертори

При проблеми с програмите не се притеснявай да попиташ ;)

Сподели другаде