levskara Публикувано Юни 1, 2008 Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Здравейте,купих си USB но в пкета нямаше диск но пък при продавача който имаше копютър и имаше Nokia PC Suite там всичко вървеше перфектно даже той си качи картинки.Прибрах се и реших да изтегла същия Суит но какво да видя когаото инсталирах всичко рестартиарх компютара и ми се появиха тези неща когато започнах да се опитвам да ги свържа.Това ми се появява на много суити които инсталирах.Моля кажете ми какво да правя зщото в магазина не беше така да ми показва problem with infrared conection а и аз не искам с infrared а с USB а там кадето ми показва да си избера с какво да си изпращам не се маркирва а седи избледняло.Благодаря предварително. (ето ги нещата за които говорех) А забравих да спомена че ако проблема не може да се оправи ако може да ми кажете друга прогама освен суита нокиата ми и е Nokia 3110classic Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юни 1, 2008 Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Сигурен ли си, че USB портът, който използваш работи? Може да опиташ да го включиш на друг USB порт на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Юни 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Аз вече разбрах че може и без тази програма по случайност.Но ми трябва converter за клипове музика филми и да променям форматите на файловете за да могат да ми тръгват ако може някой да ми предложи някакав.Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 3, 2008 Report Share Публикувано Юни 3, 2008 Ами зависи какъв телефон имаш. Ако може да чете .avi или пък ако имаш операционна система е лесно. Ако не, ето една програма, с която да си вграждаш субтитрите - PocketDivXEncoderА за конвертиране после в избрания от теб формат - SUPER © или каталога с КонверториПри проблеми с програмите не се притеснявай да попиташ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Юни 4, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 4, 2008 Благодаря Media converter ми помогна много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост