Jump to content

Препоръчан пост

търся си сравнително добър ТФТ монитор, 19-20 инчов, до 400 лв.

без вградени говорители и тунер.

за игри и филми, картата ми е радеон1650 256МБ 128бита.

ако за този клас монитор и карта няма да има видима разлика в качеството, тогава може и без DVI връзка.

нещо такова например:

тук,

или тук - този е без DVI и има 2х1 говорители,

а може би тук,

а защо не тук.

Сподели другаде

За тези пари, LG-то мисля че е най-добро като решение.

ASUS 20 LCD VW202SR/5MS/WSXGA+ (третото посочено от теб предложение) също си струва да се купи, ако фактора пари е решаващ.

Сподели другаде

По всяка вероятност не. Но и не всеки разбира от хардуер. А дори и да разбира, не всеки може да е запознат с конкретните марки и модели монитори, за да препоръча.
Сподели другаде

търся си сравнително добър ТФТ монитор, 19-20 инчов, до 400 лв.

без вградени говорители и тунер.

за игри и филми, картата ми е радеон1650 256МБ 128бита.

ако за този клас монитор и карта няма да има видима разлика в качеството, тогава може и без DVI връзка.

Такъв филм няма. Всички "ТФТ монитор"-и са сравнително лоши, всъщност по-лоши от тях като технология няма. Цифровата фотография и графичен дизайн са мои адвокати.

хора,

вие компютри без монитори ли ползвате :crosseyes1:

От горното продължавам-имам монитори (разбирай повече от два на брой), все още CRT. Подозирам, че не си наясно какъв точно монитор искаш, "вградени говорители и тунер" само правят ТФТ монитора по-наточен, но не по-хубав. За 400 пари си купи Dell втора ръка на една година с MPV матрица или с някой лев отгоре си купи HP с същия тип матрица.

Сподели другаде

общите приказки не помагат много.

има достататъчно излияния и глобални размишления.

а безпочвения оптимизъм за закупуване на тфт втора употреба, така и е го разбрах.

Сподели другаде

общите приказки не помагат много.

има достататъчно излияния и глобални размишления.

а безпочвения оптимизъм за закупуване на тфт втора употреба, така и е го разбрах.

конкретни приказки

Ако визираш мен-изясни си понятия. Не съм казал "тфт втора употреба", нито пък тфт слага под общ знаменател LCD мониторите.

Тук се самоцитирам: "Dell втора ръка на една година с MPV матрица" ще надживее всяко тфт за 400лв, да не говорим, че резервни очи няма.

Аз бях дотук. Успех с покупката.

Сподели другаде

хехе, до сега бях с дел-че 21 црт, мноооо добър.

ама с напредването на възрастта, ми е трудно да го местя вече.

от що не разбирам, си взех един иияма.

да ми е жуф и сдраф.

Сподели другаде