bradataaaaa Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 "Проблема" ми звучи доста тъпо, за което предварително се извинявам Забелязах, че от няколко дена нещо странно ми изглеждат прозорците и не знам аз ли нещо не съм добре с очите и паметта или наистина нещо е станало? Досега не знам с какъв точно фин са били, но сега са искрящо бели и бледи, цвета на плъзгачите и той е някакъв бледичък, а вляво където излизат другите задачи и места, отделните сектори, които преди бяха светлосини и със символи дори понякога, сега и те са бели (толкова смотано го обяснявам май...)Ето вижте Имам чувството, че това се случва не само с прозорците на експлоръра, а и на другите програми. Въобразявам ли си или наистина е възможно нещо да причина това :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 На дадения от теб шот не виждам нищо различно с оригиналната тема за XP. Мисля, че си го втълпяваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bradataaaaa Публикувано Май 31, 2008 Author Report Share Публикувано Май 31, 2008 Малките "прозорчета" отстрани със сигурност бяха с цвят и понякога със символ на нота примерно? Имам чувството, че изкукуригвам, ама... А този прозорец със сигурност беше целият сив, а не така преливащ от сиво в бяло-не мога да си го обясня по никакъв начин! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 И аз имам такова чувство... всичко си е съвсем нормално. Нотичка има когато в папката има песни, и уиндоуса го разпознава и слага нотичка.Ако е за такава нотичка - ето виж, това е от папка, в която има песни: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bradataaaaa Публикувано Май 31, 2008 Author Report Share Публикувано Май 31, 2008 Съвсем се ошашавих! Направих сканиране с mwav и ewido и имаше някакви дребни нещица, които се изтриха, рестартирах и всичко си е вече наред. Обаче....реших да сравня проблемните прозорци тогава със сегашните и евентуално да ги събера в обща снимка за да се види разликата и останах облещена-снимките, които направих и които постнах тук, сега изглеждат напълно нормално и затова ми казахте, че не виждате нищо различно, а при мен не беше така Излиза, че при мен се е изобразявало всичко по един начин, а в действителност е изглеждало различно и как става тоя номер ако може някой да ми обясни...Направо съм в шах! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 Нещо си прекалила с бирата/водката/уискито/ракията/коняка. Няма как на шот да е едно, а да виждаш друго, освен ако настройките на монитора нещо не са разбутани. Ако не са обаче, значи всичко е било във въображението ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 ...А този прозорец със сигурност беше целият сив, а не така преливащ от сиво в бяло-не мога да си го обясня по никакъв начин! Предупреждението за затваряне на подпрозорците, което си дал/а за пример е сиво със стандартната тема на мозилата. Ти предполагам ползваш Noia, и в тази тема се прелива леко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bradataaaaa Публикувано Май 31, 2008 Author Report Share Публикувано Май 31, 2008 А бе знаех си, че за пиене ще ми говорите, ейййй. Нито ми е толкова разхайтено въображението, нито имам проблеми със зрението. От дисплея не виждам начин да се е получило такова избирателно изчезване на цветове-например тъмносинята лента на заглавието на прозореца да си стои, а цветовете отдолу да ги няма?! Това беше и с прозорците на още някои програми, които пробвах тогава и навсякъде бяха неадекватни цветовете на самия фон, аз затова съм в шах. Мисля си, може ли нещо да е било разбазикано в някой от регистрите и то да е отговаряло за изобразяването на цветовете във всякакви прозорци? И после след почистването да се е оправило? Иначе няма логика и на самите шотове аз да съм виждала едно, а те в действителност да изглеждат различно? А за преливането на Noia-та знам, но тогава просто се виждаше рязка граница между тъмносиво най-отляво и искрящо бяло в средата и вдясно, а не бледосивото, което си е нормалното и то с лека преливка. П.С. И преди някой да е предположил, че като не съм била пийнала, съм била напушена-тц и това не е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 И все пак, ако снимките, които си направила, когато е имало проблем, изглеждат сега нормално, значи не е имало проблем с Windows, а с настройките на видео картата/драйверите или монитора. Ако е било от операционната система, снимките щяха да изглеждат различно спрямо това, което е сега. А и почистването на с MWAV и ewido не оправя настройки на Windows. Те си сканират за разни зарази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bradataaaaa Публикувано Май 31, 2008 Author Report Share Публикувано Май 31, 2008 И при положение, че нищо не е пипано нито по настройките на видеокартата, нито на монитора, не са инсталирани програми или правено нещо необичайно, отде пък ми се получи тази временна мизерия, толкова интересна, а пък после и си изчезна пак без да се пипа нищо, ето това е мистерията за мен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 Абе и аз някой път като се прибера виждам всичко двойно ама не пиша по форума Няма как да се получи ако нищо не е правено на пс-то. Аз даже не схванах какъв е проблема, защото за мен всичко си е нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bradataaaaa Публикувано Юни 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Проблемът беше, че въпреки , че всичко е било нормално явно и на шотовете са нещата, както трябва, при мен се виждаше друго, а именно което обясних по-горе. На почти всички програми, които пробвах, прозорците изглеждаха по различен начин и тъпото е, че само фона беше променен, но не и цветът на бутоните или заглавната лента например. Не съм виждала двойно, не съм се наливала с алкохол и прочее простотии, за да виждам нелепици три дни подред, а после след чистка и рестарт изведнъж да ми се е избистрило съзнанието и да съм дошла в реалността. Както казах и не съм инсталирала нищо (освен Bioshock-а на моя, но надали е от това), не съм пипала настройки, драйвери, монитори и прочее. Както и да е-разчитах наистина на някакви адекватни и компетентни мнения от професионалисти като вас (казвам го сериозно, без някаква ирония), а не да ми изскачате с нелепи предположения и да ме вземате за мезе. Не съм малка и не бих си позволила да правя неща (като писането тук) без да съм ги обмислила преди това, затова просто можехте да ми кажете, че не сте се сблъсквали с такова нещо преди и не можете да ми помогнете, вместо да ми говорите за ракии, коняци или двойно виждане. Явно друг път ако питам нещо ще трябва да си събирам доста повече "доказателствен материал" и това ще ми бъде обица на ухото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 1, 2008 Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Явно си малка все пак. Немалките хора биха схванали шеговития тон на коментара. При положение, че на дадения от теб шот нямаше нищо нередно, значи не си имала проблем още в началото, поне не и конкретно с Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bradataaaaa Публикувано Юни 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Не съм малка, но съм обидчива като не ми вярват. Стана ми ясно, че проблема не е бил в уиндоуса, така че просто темата не е в правилния раздел на форума. Спирам със оффа-така или иначе в момента всичко ми е наред, така че Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bradataaaaa Публикувано Юни 3, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2008 Ще опитам още веднъж, тъй като отново стана номера с "липсващия" фон. Този път пробвах да снимам с телефона и е малко замазано, но дано да се види какво имам предвид: 1 и 2. Реших да сравня с шотовете, дето ги дадох по-горе и... 1 2, които също снимах и изненада...и там пак не се виждат фоновете, които трябва?! Явно всичко си е наред, но при мен в един момент нещо откача и не ми се изобразяват определени цветове ли, не знам. Това, което се вижда на снимките, нормално ли е според вас-просто сравнете прозорец на експлоръра, както се вижда при вас и така, както е на снимката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост