dimitariv1 Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 Здрасти.Имам проблем с използването на Camtasia Studio 5.Когато сложа лого на някой клип и съм го настроил да го конвентирам в *.FLV клипа ми се обръща с главата на доло.Някои може ли да ми помогне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 Не работя с Camtasia Studio и не компресирам в FLV формат, но мога да предположа, че компресирането се извършва от ffdshow. Можеш да бръкнеш във VFW настройките на кодека (трябва да имаш линк в Start менюто някъде, в зависимост какъв пакет с кодеци имаш инсталиран). Там от горното меню Encoder избираш FLV1, кликаш на Input вляво и проверяваш дали случайно няма отметка на Flip Picture. Ако има, я махаш. Ако няма, можеш да пробваш да поставиш и да видиш как ще компресира. Алтернативен вариант е ако случайно някой филтър за субтитри ти се меси - DivX G400 или VSFilter. Можеш да пробваш да ги забраниш за тест. Друг алтернативен вариант е да инсталираш по-нова или по-стара версия на пакета.Просто ffdshow е бъгав до отказ и не се знае точно от какво може да е проблемът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Май 31, 2008 Author Report Share Публикувано Май 31, 2008 Какво имаш предвид с това "линк в Старт менюто"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 Икона, препратка, шорткът са синоними на линк в случая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Май 31, 2008 Author Report Share Публикувано Май 31, 2008 Нестана мищо от VFW настройките на кодека.На Flip Picture нямаше отметка - аз сложих , но не се промени.После я махнах и опитах пак, Но пак не стана.Ако ти трябва още информация от мен питай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2008 Report Share Публикувано Май 31, 2008 Ами, аз съм дал и други предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Май 31, 2008 Author Report Share Публикувано Май 31, 2008 А може ли да ми обясниш как да забраня DivX G400 или VSFilter Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 1, 2008 Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Където са настройките на ffdshow за VFW, там трябва да има и линк за настройките на DirectVobSub (VSFilter). В прозореца с настройките кликаш на страница General и от падащото меню долу избираш Do not load. По-вероятно е да имаш DirectVobSub, а ако имаш него, надали ще имаш и DivX G400. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Юни 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Както смяташе ти аз имам DirectVobSub , но отново не става. Ако може да ми кажеш да ми кажеш откъде да си изтгля по-нова или по-стара версия на пакета.Или пък да ми кажеш да пробвам нещо друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 1, 2008 Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Не мога да кажа откъде можеш да изтеглиш по-стара или по-нова версия на пакета, защото не знам кой пакет ползваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Юни 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Ми кажими как да разбера какъв е пакета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 1, 2008 Report Share Публикувано Юни 1, 2008 Докъде я докарахме - потребителите да не знаят какво имат инсталирано на компютъра си. Все едно готвач да не знае какви подправки и продукти има налични или автомонтьор да не знае с какви инструменти разполага. Ами в Start менюто, настройките за различните кодеци и филтри трябва да са в подменю на меню с името на пакета с кодеци. Обикновено е така. Ако ти е сложно, виж в Add or remove programs. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Юни 2, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2008 Намерих го.Пакета ми е: K-Lite Mega Codec Pаck 1.65. Аз си намерих по-нов пакет от data.bg K-Lite Mega Codec Pаck 3.9.0 . Само ми кажи как да го инсталирам да не збъркам нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 2, 2008 Report Share Публикувано Юни 2, 2008 Деинсталираш стария и после инсталираш новия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Юни 2, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2008 Много ти благодаря. Стана както трябва и вече ми дава клиповете нормално. :peace: :thumbsup: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост