kl34kov Публикувано Май 28, 2008 Report Share Публикувано Май 28, 2008 Здравейте, значи имам следния проблем.преди имах слушалки с микрофон и си работеше микрофона...микрофона се развали и си взех други слушалки..но микрофона не бачка.показва че е включен но не се чува като се записва ..само шум се чуваПробвах с други слушалки...Пак същтото..сложих жака на слушалките в жака на микрофона и се чува мн слабо звук имн бражди...КАК ДА го оправя???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 28, 2008 Report Share Публикувано Май 28, 2008 1. Бъди сигурен, че включваш микрофоните в жака за микрофона.2. Пробвай с няколко микрофона.Ако никой не работи, значи настройките на звуковата карта са човъркани или имаш хардуерен проблем със самия жак, но е по-вероятно да е първото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Юни 11, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2008 пробвах сас мн микрофони...Не става погледнете малко товаhttp://img388.imageshack.us/img388/4717/asaspr0.jpgнемога да махна select от stereo mix никаде немога да го преместа нито мога да усилвам или намалям stereo mix каф е проблема тукасаунд картата ми е Realteck AC"97 MSI Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 11, 2008 Report Share Публикувано Юни 11, 2008 Бих препоръчал да деинсталираш драйверите на Realtek, да почистиш под Safe Mode с Driver Cleaner (линк и описание на процеса има в тази тема) и после да инсталираш на чисто последните драйвери на Realtek. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Юни 15, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2008 преиснсталирах драйверите как то трябва сичко стана точно по план,Но пак нестана.Не е хардуерен проблем защото като преместя зелената букса в буксата на микрофона се чува звук начи жака е здрав .. нещо настройките не са както трябва или иска някакви добавки..Нз.. Мн ви моля дайте да оправим проблема щот мн ми тряя микрофона. 100 % е от настроиките ............Но има мн настроики ....Преди ми бачкаше микрф.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2008 Report Share Публикувано Юни 15, 2008 А можеш ли да махнеш отметката от Mute в панела за възпроизвеждане? Ако да, има ли признаци за работа от страна на микрофона? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Юни 16, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2008 да мога да махаам и слагам насякаде...като го махна ми бражди като я сложа спира да бражди....БАати проблема..незмам точно как трябва да се настрои за да трагне това са настроиките микрофона така работи ама едвам едвам се чува ся пък кво е нз Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2008 Report Share Публикувано Юни 16, 2008 В тази картинка се вижда, че си сменил Recording Control на Line-in, а каза, че не можеш. П.С.: и вземи си оправи правописа и пунктуацията накрая. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юни 16, 2008 Report Share Публикувано Юни 16, 2008 В опциите на микрофона, бутона Advanced там случайно да си пускал Mic Boost-a?Ако е активирано, опитай следното нещо:Спри mic boost и махни отметката mute да видим какво ще се получи.... Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Юни 16, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2008 ас си преинсталирах напълно windows ,всички драивери и кодеци....как точно трябва да се направят настройките за да ми работи микрофона? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2008 Report Share Публикувано Юни 16, 2008 Playback: MuteRecording: Select и усилен колкото е нужно (докрай в повечето случаи); MicBoost може да е нужна в някои случаи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Юни 16, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2008 нямам такива нещаPlayback: MuteRecording: виш това е всичко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 16, 2008 Report Share Публикувано Юни 16, 2008 Е, много ясно, че нямаш такива неща, щом си с български интерфейс. Такива неща се споменават, а не да губиш излишно време.Настройките са правилни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kl34kov Публикувано Юни 16, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2008 еми нестава утре компиутара ми отива в ProSoft за да реша смотания проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост