Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте, значи имам следния проблем.

преди имах слушалки с микрофон и си работеше микрофона...

микрофона се развали и си взех други слушалки..

но микрофона не бачка.показва че е включен но не се чува като се записва ..само шум се чува

Пробвах с други слушалки...Пак същтото..сложих жака на слушалките в жака на микрофона и се чува мн слабо звук имн бражди...

КАК ДА го оправя???? :crosseyes1:

Сподели другаде

1. Бъди сигурен, че включваш микрофоните в жака за микрофона.

2. Пробвай с няколко микрофона.

Ако никой не работи, значи настройките на звуковата карта са човъркани или имаш хардуерен проблем със самия жак, но е по-вероятно да е първото.

Сподели другаде

• 2 weeks later...

пробвах сас мн микрофони...Не става погледнете малко товаhttp://img388.imageshack.us/img388/4717/asaspr0.jpg

немога да махна select от stereo mix никаде немога да го преместа нито мога да усилвам или намалям stereo mix :crosseyes1:

каф е проблема тука

саунд картата ми е Realteck AC"97 MSI

Сподели другаде

Бих препоръчал да деинсталираш драйверите на Realtek, да почистиш под Safe Mode с Driver Cleaner (линк и описание на процеса има в тази тема) и после да инсталираш на чисто последните драйвери на Realtek.
Сподели другаде

преиснсталирах драйверите как то трябва сичко стана точно по план,Но пак нестана.Не е хардуерен проблем защото като преместя зелената букса в буксата на микрофона се чува звук начи жака е здрав .. нещо настройките не са както трябва или иска някакви добавки..Нз.. Мн ви моля дайте да оправим проблема :wacko: :blackcat: щот мн ми тряя микрофона. 100 % е от настроиките ............Но има мн настроики ....Преди ми бачкаше микрф..
Сподели другаде

да мога да махаам и слагам насякаде...като го махна ми бражди като я сложа спира да бражди....БАати проблема..незмам точно как трябва да се настрои за да трагне

това са настроиките микрофона така работи ама едвам едвам се чува ся пък кво е нз

post-5858-1213610915_thumb.jpg

Сподели другаде

В опциите на микрофона, бутона Advanced там случайно да си пускал Mic Boost-a?

Ако е активирано, опитай следното нещо:

Спри mic boost и махни отметката mute да видим какво ще се получи....

Успех!

Сподели другаде