devil_may_cry Публикувано Май 26, 2008 Report Share Публикувано Май 26, 2008 Не успях да открия дали има пусната такава тема... Извинете ме ако вече я има... Имам проблем с изтриването на файл... Създадох архив с winrar но нещо не се получи и архива не беше създаден до край и резултата сега е неизползваем файл на десктопа ми... Като се опитам да го изтрия с различни похвати не се получава и излиза съобщението: cannot delete file:cannot read from the source file or disk. Чудех се ама като гледам файла си седи и не се маха...Опитах с Tune-up shredderer,shift+delete и различни други похвати. Моля помагайте Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Май 26, 2008 Report Share Публикувано Май 26, 2008 Ето тази програма ще ти свърши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 26, 2008 Report Share Публикувано Май 26, 2008 Друг вариант е файла да не съществува и просто само да го показва. Натисни F5 (рефреш) и виж дали няма да изчезне. Ако не пробвай с програмата на колегата по-горе Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Май 27, 2008 Author Report Share Публикувано Май 27, 2008 Значи с Refresh пробвах в самото начало и просто си знаех, че няма да се получи... Току що инсталирах Unlocker и се получи!Благодаря за помощта колеги! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост