nikoooo Публикувано Май 21, 2008 Report Share Публикувано Май 21, 2008 Благодаря!Предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Май 21, 2008 Report Share Публикувано Май 21, 2008 Е кажи за какво по-точно ти трябва. Какво възнамеряваш да правиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikoooo Публикувано Май 21, 2008 Author Report Share Публикувано Май 21, 2008 Имам Видео в avi формат от съзтезание .Трябва да го разделя на отделни клипчета и да за да го кача в видео сайт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 21, 2008 Report Share Публикувано Май 21, 2008 Клик. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikoooo Публикувано Май 21, 2008 Author Report Share Публикувано Май 21, 2008 Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Май 31, 2012 Report Share Публикувано Май 31, 2012 Как да срежа FLV, пак тъй - без прекодиране? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 31, 2012 Report Share Публикувано Май 31, 2012 Опитай Avidemux. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Май 31, 2012 Report Share Публикувано Май 31, 2012 Изписва ми: "Unsupported video. Only FLV1 and VP6 video are supported." Мисля че голямата 43 MB AVS Video ReMaker се справи. Но не съм убеден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 24, 2012 Report Share Публикувано Юни 24, 2012 Така. Оказва се, че голямата 43 MB програма кълца нещо и прави нежелателна промяна в изходния файл, тъй като улових леки дроп сцени (засичане на видеото). Някои сведения за аудио качеството се изгубват, тоест MediaInfo не успява да прочете, а се появявават нови за видеото, където ми дава Width (с по-малка нереална резолюция) и Original Width (реалната резолюция). Не ми е ясно защо са две, като оригинално си е една в оригиналния файл. Може да е лек бъг, както при кокнвертера, където на два три пъти трябва да даваш напред и назад, за да поправиш връщането на резолюцията. Даже и едитора им има едно специфично нещо, че ако коригираш силата на аудиото от лентата, ще трябва да го мръднеш и от двете му страни, за да няма проблем.Но на темата, не ми вдъхва доверие AVS, така че въпроса си остана висящ. Ако някой знае с какво може да подрежим FLV да даде идеята си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 26, 2012 Report Share Публикувано Юни 26, 2012 Никой ли не открива програма?И какво излиза? Че няма такава програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вання Публикувано Юни 26, 2012 Report Share Публикувано Юни 26, 2012 Boilsoft Video Splitter Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Тц...! Всички са еднакви! Не става! Както казах - няма програма за рязане на FLV! http://i46.tinypic.com/ftluyt.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Я ми го качи някъде и дай линк за изтегляне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Moyea FLV Editor Lite Подобна на Movie Maker, импортваш файл, драгваш го на времевата линия и с ножичките режиш на колкото искаш парчета, премахваш излишното и експортираш по подразбиране е във FLV.Не прекодира! Качеството на картината и звука са като на оригинала. Как се изрязва FLV с програмата можеш да видиш ТУК и да си свалиш и разархивираш swf-ръководството оттук - Moyea FLV Editor Lite.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 Благодаря @mazarian, опитах Moyea и тя наистина режи файловете с абсолютна точност, гарантирано качество! Но тази програма е много зле с плеъра. Плъзгам вмъкнатото видеото да влезе в лентата и го пускам да тръгне, но тръгва само звук! Екранът е черен. Ако преместя по-напред, видеото спира на пауза! При повторното пускане се връща в начална позиция и продължава просвирване от мястото, до където е свирело. Никакво видео няма! Въобще не е управляема! Не става ясно къде си спрял и там ли трябва да режиш. Жалко за идеята. Първо пробвах Ultimate версията, не бета Lite. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост