Jump to content

Проблеми с Vista

Pe4eniq

Препоръчан пост

Преди месец си купих лаптоп DELL xps m1530 s Core 2 Duo процесор 2.2 Gh , 2 Ram със инсталирана Виста . Обаче бяха сложили много излишни работи и аз реших да го дам да ми ги преинсталират . В пакета имам диск с Windows Vista Home Basic 32BIT . След тази преинсталация компа започна да грее и да се товари много , понякога дори само от плеъра друг път изписва , че няма драйвери за камера или блутут и др. , но като го рестартирам и се оправя за малко и после пак старата песен , а незная дали е правил така с фабричната инсталация тъй като го преинсталираха още на 2 ден след доставката . Възможно ли е всичко това да е от преинсталацията или има фабричен дефект ? Моля да ми помогнете ! :crosseyes1:
Сподели другаде

Добър въпрос приятел ама незнам немога да кажа със сигурност , а и неразбирам чак толкова :crosseyes1: , но със сигурност не е наред ! Значи да те разбирам , че има и тази вероятност да липсват драивери ? Други хора ми казаха , че с тези параметри при пълна изрядност не е възможно така да се държи ! Аз вчера случайно срещнах този форум и видях че ти си най активен и помагаш на всички ! Ще чакам за експертното ти мнение !
Сподели другаде

По принцип можеш да опиташ лично да си преинсталираш Windows-а и след това да си инсталираш всички нужни драйвери, които е добре да си свалиш предварително, за да са ти под ръка.

И все пак опитай да дадеш по-точно обяснение как се товари и как грее.

Сподели другаде

Лично едва ли ще мога , тъй като съм виждал само един път как става ! Значи след като го пусна - да кажем отварям си 3,4 сайта в нета ислед около 30 , 40 мин. вече е топъл отдолу и то сериозно първо отдолу точно под мишката на лаптопа , а после и навсякъде ! А за товаренето значи понякога диода си пресветква и се чува щтракане , понякога започва да свети постоянно и се чува леко пръщене и това понякога се случва само от пуснат филм без дори да съм включен в нета , но всичко това не е постоянно явление ! Достатъчно ли е това обяснение ?
Сподели другаде