Deyan92 Публикувано Май 17, 2008 Report Share Публикувано Май 17, 2008 Здравейте!Аз и брат ми работим с един компютър и както се подразбира имаме два отделни профила. Проблема е следния: От неговия профил може да се влиза в моя десктоп (C:/Document and Settings/Deyan/Desktop) докато аз немога в неговия. Не че искам да го шпионирам ми просто той си сваля mp3-ките на десктопа и няма как да ги слушам от моя профил. Моля помогнете - Как да го оправя ! Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Май 17, 2008 Report Share Публикувано Май 17, 2008 Здравейте!Аз и брат ми работим с един компютър и както се подразбира имаме два отделни профила. Проблема е следния: От неговия профил може да се влиза в моя десктоп (C:/Document and Settings/Deyan/Desktop) докато аз немога в неговия. Не че искам да го шпионирам ми просто той си сваля mp3-ките на десктопа и няма как да ги слушам от моя профил. Моля помогнете - Как да го оправя ! Благодаря предварително Предполагам, че става въпрос за Windows XP.Просто трябва да се разбереш с брат си. Той си е направил своя акаунт - администраторски, а твоят е ограничен, т.е. ти нямаш права над неговия акаунт. Без той да ти разреши достъп до неговия акаунт или да направи твоя акаунт също администраторски, ти няма да имаш достъп до неговия десктоп.Ако брат ти не знае, как да направи тези промени, пиши отново - ще ти обясним. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Май 17, 2008 Author Report Share Публикувано Май 17, 2008 Предполагам, че става въпрос за Windows XP.Просто трябва да се разбереш с брат си. Той си е направил своя акаунт - администраторски, а твоят е ограничен, т.е. ти нямаш права над неговия акаунт. Без той да ти разреши достъп до неговия акаунт или да направи твоя акаунт също администраторски, ти няма да имаш достъп до неговия десктоп.Ако брат ти не знае, как да направи тези промени, пиши отново - ще ти обясним. Ми то и двамата сме админи. Аз първо проверих това, но не е от него. Други предположения ... ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Май 17, 2008 Report Share Публикувано Май 17, 2008 Наистина ли имаш администраторски акаунт? Как разбра?А каква грешка се появява, когато се опиташ да влезеш в неговата директория(C:/Document and Settings/"брат ми")? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Май 17, 2008 Report Share Публикувано Май 17, 2008 Два крайни варианта:С някоя от самоделките Windows LiveCD можеш да прехвърлиш/копираш mp3-ките от неговата в твоята директория. Също толкова лесно е да махнеш паролата от неговия акаунт, но не е редно тук да ти пиша как да го направиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Май 17, 2008 Author Report Share Публикувано Май 17, 2008 Наистина ли имаш администраторски акаунт? Как разбра?А каква грешка се появява, когато се опиташ да влезеш в неговата директория(C:/Document and Settings/"брат ми")? C:/Document and Settings/Sash0 is not accessibleAccess is denied Махнах паролата му, но пак не става. Споко давайте секви предложения ние и двамата искаме да го махмен тва . Oще предложения ?(И не ми отгораряите като на малоумник и аз разбирам горе долу от PC-та) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2008 Report Share Публикувано Май 17, 2008 Вижте как са NTFS правата на папката и дали твоя акаунт има разрешен достъп до нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Май 17, 2008 Author Report Share Публикувано Май 17, 2008 Вижте как са NTFS правата на папката и дали твоя акаунт има разрешен достъп до нея. Мерси пич ... позна Папката беше "private" ... е оправих го. Благодаря на всички за помоща Айде темата може да се заключва вече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2008 Report Share Публикувано Май 17, 2008 Няма смисъл темата да се заключва. Полза от това няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост