freegirl Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 Искам да попитам някой ползва ли тази програма?Аз си я изтеглих днес и не знам дали е добра и надеждна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 Споменавал съм го няколко пъти: не някакъв боклук (като Spy Sweeper, XoftSpySE и др.), но не е и нищо особено. Като цяло има по-добри и по-леки програми от нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Май 16, 2008 Author Report Share Публикувано Май 16, 2008 Можеш ли да ми кажеш някоя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 Spybot - Search & Destroy, SUPERAntiSpyware и Malwarebytes' Anti-Malware са според мен за момента трите най-добри програми за ръчно сканиране, а и са също безплатни. Spybot има леко досадна защита в реално време - TeaTimer. Другите програми имат реалновремева защита само в платените си варианти, но поне според мен това е излишно прахосване на системни ресурси, така че и безплатните са напълно достатъчни и надеждни. От тях Spybot - Search & Destroy и Malwarebytes' Anti-Malware имат вградени български преводи. Този на Spybot обаче според мен е доста некадърен, но все пак трябва да е достатъчен за ориентировка. Преводът на другата програма е мое дело. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Май 16, 2008 Author Report Share Публикувано Май 16, 2008 Аха...тенкс за инфото.Изтеглих си Malwarebytes' Anti-Malware и сега я инсталирам. Изтеглих и Spybot - Search & Destroy и сканирах с него,после изтрих засечените файлове.Рестартирах компа и ми се появиха около 10-15прозореца на таблото Command. Какво значи това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 Рестартирах компа и ми се появиха около 10-15прозореца на таблото Command.Това не го схванах. Ще може ли по-точно обяснение или - още по-добре - шот? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост