Castigado Pantockrator Публикувано Май 15, 2008 Report Share Публикувано Май 15, 2008 Някой може ли точно да ми каже как да премахна SP3 от Windows XP Proffesional ?Благодаря на отзовалите се! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2008 Report Share Публикувано Май 15, 2008 Ако е инсталиран ръчно като самостоятелен ъпдейт, може да го има в Add or remove programs. Ако е бил вграден, няма начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Май 15, 2008 Author Report Share Публикувано Май 15, 2008 Да ръчно е. Не знам дали го има в Add/Remove и за това питам ако някой знае, защото в Понеделник ще трябва да го махам от един "омазан" компютър. Благодаря за идеята! Приемам още предложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 Да ръчно е. Не знам дали го има в Add/Remove и за това питам ако някой знае, защото в Понеделник ще трябва да го махам от един "омазан" компютър. Благодаря за идеята! Приемам още предложения.Няма начин да бъде премахнат сервизния пакет, ако е интегриран на диска, ще трябва да се преинсталира компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Май 16, 2008 Author Report Share Публикувано Май 16, 2008 Поне това е добре, че е инсталиран допълнително. На диска е бил интегриран само SP2. Така, че явно имам шанс. Ако не - то е ясно, че ще се преинсталира, но не разполагам с много време за това питам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 Поне това е добре, че е инсталиран допълнително. На диска е бил интегриран само SP2. Така, че явно имам шанс. Ако не - то е ясно, че ще се преинсталира, но не разполагам с много време за това питам.Щом диска е бил със сп2, няма проблеми, има го SP3 в add/remove programs, вероятно след като сложиш отметката show updates. Успех!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CNews Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 Щом диска е бил със сп2, няма проблеми, има го SP3 в add/remove programs, вероятно след като сложиш отметката show updates. Успех!!!Ако не стане може да се пробва и с ccleaner от CCleaner.com Добавено: Може да се пробва и с Възстановяване на системата към по ранен момент. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2008 Report Share Публикувано Май 16, 2008 Добавено: Може да се пробва и с Възстановяване на системата към по ранен момент.Това е по-вероятно да обърка повече нещата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Май 16, 2008 Author Report Share Публикувано Май 16, 2008 Благодаря приятели. Дано да го има в Add/Remove. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Май 17, 2008 Author Report Share Публикувано Май 17, 2008 За информация на тези които се интересуват от темата:- Да имаше го естествено в Add/Remove- Явно оттам не се премахва на 100% защото проблема си остана. Естествено след преинсталиране нещата се решиха кардинално.Още веднъж благодаря на всички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост