deyan Публикувано Май 23, 2008 Report Share Публикувано Май 23, 2008 Ми не! Ще работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 23, 2008 Author Report Share Публикувано Май 23, 2008 Казах това за Билетния център на НДК, защото има и хора без коли, които трудно ще се оправят до Драгалевци Вие сте лесни и най-вече оправни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Май 23, 2008 Report Share Публикувано Май 23, 2008 Колко човека сме досега? Ако не сме достатъчно прелагам да пуснем един, който да бяга, а останалите да го пуцат. Бягащият може да е админче, мод или всякакъв вид сладур... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Май 23, 2008 Report Share Публикувано Май 23, 2008 Ако ще стреляме по админите, бройте ме Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 23, 2008 Author Report Share Публикувано Май 23, 2008 Аз съм навит да съм мишена, но като ми свършат патроните, хващам дървета и камъни Иначе се очертаваме към 10 човека. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Май 24, 2008 Report Share Публикувано Май 24, 2008 Благодаря на всички, с които се постреляхме! Беше супер. Дано следващият път се съберем повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 25, 2008 Report Share Публикувано Май 25, 2008 Айде, бе, сънчовциииииии ... дайте барем една снимка за ориентир Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Май 25, 2008 Report Share Публикувано Май 25, 2008 Ми оператора го загубихме някъде по пътя - имаше много дупки и е изпаднал без никой да го усети. По този причина Галя с телефона си направи опит да ни увековечи, но ние понеже сме снобарчета отказахме да ни снимат с друго, освен с първокласна техника и не спряхме да мърдаме. Ако е е станало нещо може би по-късно ще ти видим... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 26, 2008 Author Report Share Публикувано Май 26, 2008 Уф, още ме боли задника от приятелския огън.... Владииииииииииииииииииииии...... Иначе беше страхотно и много зареждащо. Толкова зареждащо, че май скоро пак ще ходим Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 26, 2008 Report Share Публикувано Май 26, 2008 Толкова зареждащо, че май скоро пак ще ходим Това е повече от сигурно . А за снимките, още не съм се прибирала и незнам дали са станали хубави, имайки предвид, че са правени с телефон и постоянно мърдащи обекти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Май 26, 2008 Report Share Публикувано Май 26, 2008 ...още не съм се прибирала...От събота следобед? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 26, 2008 Report Share Публикувано Май 26, 2008 От събота следобед? Стечение на обстоятелствата ( от сутринта, не от следобед ). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Май 26, 2008 Report Share Публикувано Май 26, 2008 Снимките са доста размазани ( вече обяснихме защо, фотографа няма вина ). http://img354.imageshack.us/img354/3604/abcd0003pf7.th.jpg http://img220.imageshack.us/img220/3791/abcd00011ar7.th.jpg http://img247.imageshack.us/img247/8866/dsc00133qo1.th.jpg - това са Mireto, Tragedy и Deyan. На другите снимки и на мен ми е трудно да кажа кой- кой е Има още снимки, но те вече са супер зле и няма смисъл да ви ги показвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vlado Публикувано Май 29, 2008 Report Share Публикувано Май 29, 2008 Уф, още ме боли задника от приятелския огън.... Владииииииииииииииииииииии...... Иначе беше страхотно и много зареждащо. Толкова зареждащо, че май скоро пак ще ходим Братле , сори !!! още ме е срам че си застрелях съоборника и то не къде да е .Обещавам jacka да е от мен следващия път ! А за играта .........беше невероятно !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост