Jump to content

Хайде да си направим среща на SoftVisia

Провеждане на Пейтбол игра  

10 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

Скъпи приятели,

Отдавна се върти идеята да си направим поредната забавна среща на SoftVisia и мисля, че след тежките празници вече можем да реализираме тази идея.

Ето и конкретното предложение:

24-ти Май (ден на народната просвета)

17:30 часа, София над квартал Драгалевци

Среща пред Билетния център на НДК в 16:15

Цена: 15 лева първоначално (включена екипировка, застраховка, инструктаж), допълнително по 15 лева за 100 топчета.

Мястото на срещата ще уточним допълнително

След пейнтбола ще си направим някое приятно кръчме, където да отморим и да ближем люти рани :)

Един от поводите за да си направим сладурска среща е нашата сватба с Мирето и възможността да ви почерпим за наше здраве. Заедно с това времето вече е топло и можем спокойно да си организираме една забава.

Така че дайте да обсъдим кога ще е удачно, къде евентуално и т.н., а в последствие ще пусна анкета за това колко човека ще дойдат.

Аз ви предлагам да направим един Paintball към края на месеца, защото предните пъти се получаваше много яко и всички се веселихме, а после можем да отидем на някое кръчме, където да ближем "люти" рани. За справка за това какъв купон става, можете да видите последната ни игра на Пейнтбол :haha:

Моля, споделете какво мислите :)

П.П. За всички чуждоземци (т.е. от други градове) - в нас има места за спане ;)

Сподели другаде

• Отговори 43
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Ееееее :'( :'( :'( :'( :'(

Не е пък честно... Изпуснах един пейнтбол, изпуснах срещата с фанелките, изпуснах достааа... и ще трябва да пропусна и товааа уаааа :'( :'( :'(

Другият вторник вероятно ще съм за съвсем малко в София и в сряда в 7:00 ми е полета за САЩ :'( It's not fair :'(

Дано си изкарате яко! :thumbsup: Ще се видим на някоя от следващите срещи надявам се... а защо не и във Варна (или поне малко по-близо) :blush: ;)

Сподели другаде

Нямам претенции за датата,само ако може да е през уикенда :hesthebest: аз съм от Стара Загора :peace:

Ами след разговор с доста хора, май се заформя датата 31-ви Май (събота), което се надявам да е удобно за всички :)

Сподели другаде

Ами след разговор с доста хора, май се заформя датата 31-ви Май (събота), което се надявам да е удобно за всички :)

Панчерево, среща къде? Нека определим мястото на срещата

Сподели другаде