puhyiv Публикувано Май 12, 2008 Report Share Публикувано Май 12, 2008 Това е един торент във формат MDF/MDS, като в описанието пише че е DVD-5 http://img87.imageshack.us/img87/6476/burnneroim0.jpg Въпроса ми е как да го запиша?Опитах с Неро, но излиза че големината му е 4484Мb, а възможностите на диска са 4483MB, т.е за малко не ми достига място на диска. Диска ми е Verbatim DVD+R 4,7GB. А в описанието е споменато че е DVD-5. Пробвах и с опцията Over Burn с Нерото, но при записа даде грешка.Опитах запис с Алкохол, но и тук ми дава че недостига място.Трябва ли да търся DVD-9 за запис в този случай? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 12, 2008 Report Share Публикувано Май 12, 2008 По принцип трябва да стане с Alcohol 120%, като посочиш MDS файла. Можеш и да пробваш ImgBurn, като също посочиш MDS файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ziezi Публикувано Юли 21, 2008 Report Share Публикувано Юли 21, 2008 Това е един торент във формат MDF/MDS, като в описанието пише че е DVD-5 http://img87.imageshack.us/img87/6476/burnneroim0.jpg Въпроса ми е как да го запиша?Опитах с Неро, но излиза че големината му е 4484Мb, а възможностите на диска са 4483MB, т.е за малко не ми достига място на диска. Диска ми е Verbatim DVD+R 4,7GB. А в описанието е споменато че е DVD-5. Пробвах и с опцията Over Burn с Нерото, но при записа даде грешка.Опитах запис с Алкохол, но и тук ми дава че недостига място.Трябва ли да търся DVD-9 за запис в този случай? Опитай да го запишеш на DVD-R,при него може да се поберат 4488 MB. Гошо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Юли 21, 2008 Report Share Публикувано Юли 21, 2008 Потърси си празен носител от друга марка. Или ако е DVD го намали малко с DVDShrink Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 21, 2008 Report Share Публикувано Юли 21, 2008 Опитай да го запишеш на DVD-R,при него може да се поберат 4488 MB. ГошоПозакъснял си малко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юли 21, 2008 Report Share Публикувано Юли 21, 2008 Този файл можеш да запишеш в DVD 5 по следния начин.Инсталираш си Alcohol 120%. Отваряме програмата и избираме aсистент за записване. Намира се в горе в ляво. Натискаш ''Изследвай'', след което отваряш файла и даваш напред. Естествено избираш си скороста, която желаеш /аз избирам ниска скорост защото записвам игри за пс2/, след което даваш старт. Тази програма си избира сама дали да запише CD или DVD. С Неро не става тази операция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 21, 2008 Report Share Публикувано Юли 21, 2008 Не разбирам какъв е проблемът да се запише с ImgBurn. Стига да не е многосесиен image, трябва да си се запише напълно нормално. Не че и с Alcohol 120% не трябва да стане, но аз не бих си зацапал системата с SPTD драйвера, който тя инсталира. Nerо си е просто саката програма и не я броя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост