Jump to content

Препоръчан пост

Това е един торент във формат MDF/MDS, като в описанието пише че е DVD-5

http://img87.imageshack.us/img87/6476/burnneroim0.jpg

Въпроса ми е как да го запиша?

Опитах с Неро, но излиза че големината му е 4484Мb, а възможностите на диска са 4483MB, т.е за малко не ми достига място на диска. Диска ми е Verbatim DVD+R 4,7GB. А в описанието е споменато че е DVD-5. Пробвах и с опцията Over Burn с Нерото, но при записа даде грешка.

Опитах запис с Алкохол, но и тук ми дава че недостига място.

Трябва ли да търся DVD-9 за запис в този случай?

Сподели другаде

• 2 months later...
Това е един торент във формат MDF/MDS, като в описанието пише че е DVD-5

http://img87.imageshack.us/img87/6476/burnneroim0.jpg

Въпроса ми е как да го запиша?

Опитах с Неро, но излиза че големината му е 4484Мb, а възможностите на диска са 4483MB, т.е за малко не ми достига място на диска. Диска ми е Verbatim DVD+R 4,7GB. А в описанието е споменато че е DVD-5. Пробвах и с опцията Over Burn с Нерото, но при записа даде грешка.

Опитах запис с Алкохол, но и тук ми дава че недостига място.

Трябва ли да търся DVD-9 за запис в този случай?

Опитай да го запишеш на DVD-R,при него може да се поберат 4488 MB.

Гошо

Сподели другаде

Този файл можеш да запишеш в DVD 5 по следния начин.

Инсталираш си Alcohol 120%. Отваряме програмата и избираме aсистент за записване. Намира се в горе в ляво. Натискаш ''Изследвай'', след което отваряш файла и даваш напред. Естествено избираш си скороста, която желаеш /аз избирам ниска скорост защото записвам игри за пс2/, след което даваш старт. Тази програма си избира сама дали да запише CD или DVD.

С Неро не става тази операция.

Сподели другаде

Не разбирам какъв е проблемът да се запише с ImgBurn. Стига да не е многосесиен image, трябва да си се запише напълно нормално. Не че и с Alcohol 120% не трябва да стане, но аз не бих си зацапал системата с SPTD драйвера, който тя инсталира. Nerо си е просто саката програма и не я броя.
Сподели другаде