vincenzo Публикувано Април 18, 2006 Report Share Публикувано Април 18, 2006 (Редактиран) Ето едни забавни "джаджи" ЦъК За последствията не отговарям Редактиран Април 19, 2006 от vincenzo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 18, 2006 Report Share Публикувано Април 18, 2006 Ето едни забавни "джаджи" ЦъК Свеж монитор.Готина мишка ЦъК де!!Още една свежа мишка ПляК.А това е един Eraser ГъцИ,ГъЦиЗа последствията не отговарям Едит:Незнам защо,но линковете нетръгват.... Здравей vincenzo!При мен линка ме отвежда до донлоуд - дал си линкове към ексетата, затова.Опитах се, да вляза в FTP -то, но ми казва, че няма връзка и нямам разрешение.Откъде го намери това FTP? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Април 18, 2006 Report Share Публикувано Април 18, 2006 (Редактиран) Не се отварят и при мен Редактиран Април 18, 2006 от infinity1305 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Април 19, 2006 Report Share Публикувано Април 19, 2006 Не се отварят и при мен Същото Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Април 19, 2006 Author Report Share Публикувано Април 19, 2006 Мисля,че го оправих...Кажете ако пак има проблеми..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Април 19, 2006 Report Share Публикувано Април 19, 2006 Мисля,че го оправих...Кажете ако пак има проблеми..... При мен вече сичко е наред.Линка работи и "джаджи" са перфектни.Много ме кефат.Благодаря за линк. B) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Април 19, 2006 Report Share Публикувано Април 19, 2006 Много са забавни наистина... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 19, 2006 Report Share Публикувано Април 19, 2006 Ето едни забавни "джаджи" цък Справил си се! Браво!Супер са. Обаче, това с мишката, направо ме разби- нервната ми система имам предвид. Като го стартирах добре, но няма изключване. Накрая се наложи топъл рестарт. Незнам дали така е замислено или при мен има проблем, но се получи страхотно.Моля, пиши ми на лични как се оправи- стана ми интересно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Април 19, 2006 Author Report Share Публикувано Април 19, 2006 (Редактиран) С мишката и аз първият път дадох Рес,но после ми казаха,че се oправя като цъкнеш горе в ляво!!! Редактиран Април 19, 2006 от vincenzo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 19, 2006 Report Share Публикувано Април 19, 2006 С мишката и аз първият път дадох Рес,но после ми казаха,че се oправя като цъкнеш горе в ляво!!! Горе, вляво, ама при мен не действа. Голямо шоу беше- аз гоня мишката и се опитвам да маркирам рестарт, ама не и не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Април 19, 2006 Author Report Share Публикувано Април 19, 2006 Добавих нова гадорийка!!! Казва се "Ne se plashete" .Тя не е за хора със слаби сърца ЦъК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CasteLo Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 Добавих нова гадорийка!!! Казва се "Ne se plashete" .Тя не е за хора със слаби сърца ЦъК хаха Браво Vincenzo добра работа интересни "джаджи" но тва новото дето си качил просто ме разби чак записвачката ми изкочи :lol: вярно малко е гадно но ако го пробваш на друг комп е много забавно :lol: B) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 20, 2006 Report Share Публикувано Април 20, 2006 Добавих нова гадорийка!!! Казва се "Ne se plashete" .Тя не е за хора със слаби сърца ЦъК На това нещо неможах да му разбера смисъла ама най-гадно ми беше при десктопа пфф.Малко в началото не можах да го стопирам ама се оправих! А ве забавно е все пак Хахах П.С.- И ако неможете ад махнете нещо дайте с таск мениджъра!Най-лесно с него Хихи. Поне аз така направих и не съм рестартвал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Април 22, 2006 Report Share Публикувано Април 22, 2006 (Редактиран) Ето и от мен една забавна "джаджа": http://rapidshare.de/files/18260682/luvfil.exe.html и още една: http://rapidshare.de/files/18648101/besitos.exe.html и още: http://rapidshare.de/files/18648367/sheep.exe.html Редактиран Април 22, 2006 от infinity1305 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Българче Публикувано Април 22, 2006 Report Share Публикувано Април 22, 2006 Аууу това не се плашете беше "убийственно" яко спроед мене! Е малко се стреснах в началото като се отвори СД-ромът но след това почнах да се хиля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост