kaka22 Публикувано Май 8, 2008 Report Share Публикувано Май 8, 2008 Здравейте Днес реших да използвам рекавъри диска на HP лаптоп и след като инсталира всичко почна да се рестартира и вече 15 - 20 пъти се рестартира без да спре. Някой може ли да ми помогне моля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 8, 2008 Report Share Публикувано Май 8, 2008 Здравейте Днес реших да използвам рекавъри диска на HP лаптоп и след като инсталира всичко почна да се рестартира и вече 15 - 20 пъти се рестартира без да спре. Някой може ли да ми помогне моля.Точно на коя стъпка се рестартира. Иначе принципно съм чел, че при финализиране на инсталация е нормално да се рестартира повече от 1 път още, ама 15 пъти нещо стават прекалено много...Ако нещо не става и лаптопът е закупен от България, направо звъни на поддръжката на HP, ако не на Microsoft Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kaka22 Публикувано Май 8, 2008 Author Report Share Публикувано Май 8, 2008 Точно на коя стъпка се рестартира. Иначе принципно съм чел, че при финализиране на инсталация е нормално да се рестартира повече от 1 път още, ама 15 пъти нещо стават прекалено много...Ако нещо не става и лаптопът е закупен от България, направо звъни на поддръжката на HP, ако не на Microsoft След като инсталира Вистата и всички драйвери и започва да инсталира програмите които си бяха на лаптопа още като доиде от САЩ, се рестартира след всяка инсталирана програма, но в един момент вече не инсталира нищо и само се рестартира, то звучи смешно ама ме изнерви много... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Май 9, 2008 Report Share Публикувано Май 9, 2008 Защо не опиташ да инсталираш Виста от друг диск и да си дръпнеш драйверите от сайта на НР, след което да ги исталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост