unrealsms Публикувано Май 8, 2008 Report Share Публикувано Май 8, 2008 Из някой от българските форуми бях чел една тема за подръжката на Windows, Там пишеше, че най стабилен си остава Win, когато не се използват никакви програми от типа на WinXP Manager, System Mechanic, Tuneup .... ; да не се използват никиакви деинсталатори, никакви програми за оптимизации на регистъра ит.н. Бях си набелязал тая тема пак да я чета като дойде време за преинсталация. То дойде, но не мога да намеря темата. Ако някой знае нещо по въпроса, нека ми подскаже ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 8, 2008 Report Share Публикувано Май 8, 2008 Ако си чел този материал, значи е копирана/изплагиатствана от този форум. Ако това е статията, която си чел, бих те помолил да се опиташ да се сетиш къде си я срещал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unrealsms Публикувано Май 8, 2008 Author Report Share Публикувано Май 8, 2008 Ако си чел този материал, значи е копирана/изплагиатствана от този форум. Ако това е статията, която си чел, бих те помолил да се опиташ да се сетиш къде си я срещал. Да точно това е темата !Много съм ти благодарен, Играх си 30 мин да търся из форума и не я намерих. 99 % съм сигурен, че темата съм я чел в този форум и именно затова само тук пуснах запитването. А относно идейките в нея съм 100 % съгласен. От доста време използвам вся1какви методи за уж по-големите оптимизации на Windows. Откакто прочетох тая темичка малко ми се промениха методите и то е за добро ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост