vbonchev Публикувано Май 7, 2008 Report Share Публикувано Май 7, 2008 Здравейте! Извинявам се ,ако повтарям темата ,но с търсачката не намерих нищо свързано с програмата Lime Wire. Значи проблема ми е следния: Вчера след като инсталирах професионалната версия на програмата,тя отказва да ми стартира.Преди имах безплатната версия и новата я дръпнах от www.data.bg ,но след инсталацията с получи този проблем,даже не можах да я настроя къде да слагам изтеглените файлове и т.н.,просто тръгва да зарежда и прекъсва.Моля някой да ми помогне! В момента съм пак с Free версията. Благодаря предварително на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 7, 2008 Report Share Публикувано Май 7, 2008 Вероятно имаш проблем с нелегалната версия, която си изтеглил. За жалост при ползване на разни кракове и пачове няма гаранция как ще се държи програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Май 7, 2008 Author Report Share Публикувано Май 7, 2008 Вероятно имаш проблем с нелегалната версия, която си изтеглил. За жалост при ползване на разни кракове и пачове няма гаранция как ще се държи програмата.Но в момента съм пак с Free версия,а вчера не можа дори да сложа пач или крак ,програмата не ми зареди . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 8, 2008 Report Share Публикувано Май 8, 2008 И тя ли не зарежда ?Пробвай да я премахнеш, като почистиш след това регистрите и остатъците от нея. - LimeWire Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Май 8, 2008 Author Report Share Публикувано Май 8, 2008 И тя ли не зарежда ?Пробвай да я премахнеш, като почистиш след това регистрите и остатъците от нея. - LimeWire Всичко пробвах. Инсталирах версията ,която скапа програмата и я деинсталирах с Your unistaller2008,която май почиства и регистрите,след което отново я исталирах и пак същото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 8, 2008 Report Share Публикувано Май 8, 2008 и я деинсталирах с Your unistaller2008,която май почиства и регистритеПочиства на теория само. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Май 8, 2008 Author Report Share Публикувано Май 8, 2008 Почиства на теория само. А с какво да ги почистя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 8, 2008 Report Share Публикувано Май 8, 2008 Най-добре е ръчно. Не се знае дали чистачките за регистри ще премахнат реално нужните за премахване стойности. А и да премахнат, не се знае дали проблемът е в тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост