МакЛамер Публикувано Май 6, 2008 Report Share Публикувано Май 6, 2008 Имам един въпрос: Да кажем, че имаме един работещ Windows XP SP2 със инсталирани всички програми и ъпдейти които потребитела си използва. Правиме му пълно копие на целия дял C: тоест на системния дял с инструмента на Windows Back up. После на друг компютър с току що инсталиран Windows без никакви допълнителни програми стартираме back up файла на C: който сме направили от първия компютър. Какво ще стане - ще се прекопира ли Win-а от първия компютър на втория или ще даде съобщение за грешка? Въобще това възможно ли е да се направи с Back Up- за другите програми които правят снимки на дяловете ми е ясно обаче искам да знам точно за тази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 6, 2008 Report Share Публикувано Май 6, 2008 Ако двата компютъра са с еднаква конфигурация, няма да има проблеми. Ако конфигурациите са различни, при създаването на архива трябва да изключиш архивирането на системните настройки (System State) - регистъра и boot файловете. В противен случай може да имаш проблеми при разпознаването на устройствата на компютъра-цел или изобщо да не успееш да заредиш Windows след процедурата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост