Armageddon8 Публикувано Май 5, 2008 Report Share Публикувано Май 5, 2008 Здравейте на всички. Значи имам проблем с ESET Smart Security, когато намери някакъв файл - вирус или опасен ги поставя в карантина. Е Въпросът е къде са намира тая папка - Quarantine Аз съм със Виста home premium и доста се порових и единственото което намерих беше папка Quarantine която се намираше в C:\Users\Armageddon\AppData\Roaming\eset\antispam, но това беше преди да преинсталирам.Папката AppData е видима само със "show hidden files and folders". Преинсталирах защото графичният интерфейс нещо се прецака - бутоните за старт, пауза и стоп при сканиране бяха бели изцяло, както и логото на програмата. Говоря за ESET Smart security P.S. В инсталационната папка няма нищо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
comodo Публикувано Май 6, 2008 Report Share Публикувано Май 6, 2008 http://img.data.bg/i.php?show=940276&ctrl_id=d6723b#img Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Май 6, 2008 Author Report Share Публикувано Май 6, 2008 http://img.data.bg/i.php?show=940276&ctrl_id=d6723b#img Имам придвид дали Нода си има своя папка където прехвърля заразените файлове или само излиза прозорец Quarantine в който са описани заразите!!! Знам, че се намира там quarantine!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Май 6, 2008 Report Share Публикувано Май 6, 2008 Файловете под карантина се намират в:C:\Documents and Settings\*Username*\Local Settings\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Quarantine Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Май 6, 2008 Author Report Share Публикувано Май 6, 2008 Файловете под карантина се намират в:C:\Documents and Settings\*Username*\Local Settings\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Quarantine C:\Windows\System32\config\systemprofile\AppData\Local\ESET\ESET Smart Security\Quarantine - тва е единственото ( за сега ) което намерих. Иначе мерси за отговора, но при мене няма такъв “път“ до quarantine при вистата. Имам единствено C:\Users\Armageddon\AppData\Roaming\ESET\Antispam. В горната папка файловете са със ръзширение NDF което на мене нищо не ми говори. Освен това там има повече файлове отколкото ми показва прозореца quarantine Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост