Angel_4eto Публикувано Май 5, 2008 Report Share Публикувано Май 5, 2008 Имам проблем с Sound Recorder? Има ли начин да премахна проблема, не иска да записва програмата незнайно защо?Или да ми препоръчате безплатна програма за запис ?Мерси за помощта предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 5, 2008 Report Share Публикувано Май 5, 2008 Метни линк за официалната страница на "Sound Recorder", че в google Има много .., за да видим къде може да е проблема след това. http://www.roemersoftware.com/free-sound-recorder.html , иначе виж това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2008 Report Share Публикувано Май 5, 2008 Как точно не иска да записва? Малко по-точно описание? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Май 5, 2008 Author Report Share Публикувано Май 5, 2008 Метни линк за официалната страница на "Sound Recorder", че в google Има много .., за да видим къде може да е проблема след това. http://www.roemersoftware.com/free-sound-recorder.html , иначе виж товаhttp://www.russer.com/~ami/990115/sound_recorder.gif Такъв ми е рекордера!Изтеглих линка, каойто си ми пратил, но не знам за какво служи!? Как точно не иска да записва? Малко по-точно описание?Стандартната процедура!Всеки път едно и също правя: включен е микрофона, пускам програмата и правя запис!Това е няма друго!По принцип винаги си прави записа, но сега последно като го ползвах не искаше да записва, пробвах да сменя и микрофона, но отново не стана!Не знам каква е причината! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2008 Report Share Публикувано Май 5, 2008 Имах предвид дали извежда съобщение за грешка нещо или просто при прослушване на записа не се чува нищо.Ако е второто, провери как са ти звуковите настройки за запис. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Май 5, 2008 Author Report Share Публикувано Май 5, 2008 Имах предвид дали извежда съобщение за грешка нещо или просто при прослушване на записа не се чува нищо.Ако е второто, провери как са ти звуковите настройки за запис.Второто е, проверила съм звуковите настройки не е това!Според мен е нещо от програмата!Защото не само тя ми прави проблем!Но в момента ми е нужна тя, исках да правя един запис!Но не става! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2008 Report Share Публикувано Май 5, 2008 Всъщност ако и други програми не искат да записват, то логиката подсказва, че проблемът е по-глобален, а не локален - само със Sound Recorder. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Май 6, 2008 Author Report Share Публикувано Май 6, 2008 Всъщност ако и други програми не искат да записват, то логиката подсказва, че проблемът е по-глобален, а не локален - само със Sound Recorder.Нямам проблем с другите програми отностно запис!Просто някой са изтекли! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 6, 2008 Report Share Публикувано Май 6, 2008 В краен случай можеш да пробваш Audacity, която е безплатна и няма да "изтече". Ако и при нея имаш проблем, значи не е от програмите, а от настройките, от драйверите или от хардуера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 7, 2008 Report Share Публикувано Май 7, 2008 В краен случай можеш да пробваш Audacity, която е безплатна и няма да "изтече". Ако и при нея имаш проблем, значи не е от програмите, а от настройките, от драйверите или от хардуера. Подкрепям препоръката на Night_Raven. Програмата се оказа лесна и интуитивна. И работи безупречно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост