dimitariv1 Публикувано Май 4, 2008 Report Share Публикувано Май 4, 2008 ЗдравеитеСлед като пробвах да си сменя менюто на телефона си ( Sony Ericsson K310 VODAFONE ) се получи грешка "Грешка в конфигурацията.Обърнете се към оператор или сервиз".Това ми се изписва след като се опитам да влезя в главното меню.А когато използвам бутона от страни за "Мое меню" ми изписва само "Главно меню" в което немога да влезна ,а другите неща сами празни(там където трябва да Инфрачервен порт напримерно е празно и т.н.В момента само мога да набирам и да ми звънят.Кажетеми как да го оправя.Флашването съм го направил с XS++. Не ми трябва да го флашвам искам само да го оправя.Благодаря ви предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 4, 2008 Report Share Публикувано Май 4, 2008 И един приятел се опита да си флашне SE k750i, ама без успех и се наложи да го откара в сервиз. Моето предложение направо на сервиз да го откараш, да ти го оправят. Но ако някой, сервизен човек, посещаваш форума.. нека ти опише процедурата за оправяне тук р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост