predatorzx Публикувано Май 3, 2008 Report Share Публикувано Май 3, 2008 Имам някакъв вирус който ми изяжда от свободното пространство на хард диска не знам какво да правя преинсталирах го 3 пити изчезва за месец и пак се появява?Помогнете ако някой има на представа за какво става на въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 3, 2008 Report Share Публикувано Май 3, 2008 Ще може ли малко по-точно и подробно обяснение, че това е меко казано неясно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
predatorzx Публикувано Май 3, 2008 Author Report Share Публикувано Май 3, 2008 Ще може ли малко по-точно и подробно обяснение, че това е меко казано неясно?Ами имам 100 ГБ свободна памет и по някое време ми дава, че имам 1 ГБ или нямам и че трябва да изтрия нещо и постоянно ми изяжда свободното пространство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 3, 2008 Report Share Публикувано Май 3, 2008 Стартирай Task Manager, отвори раздела Processes и включи отметката Show processes from all users. Избери командата View -> Select Columns... и в диалога, който се показва след това, включи настройката I/O Write Bytes. След като потвърдиш (с бутона ОК), увеличи размера на на прозореца на Task Manager така, че да се вижда целия списък, щракни върху заглавието на колоната I/O Write Bytes, направи снимка на прозореца и я публикувай тук да видим за какво става въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rossi_nka Публикувано Октомври 7, 2008 Report Share Публикувано Октомври 7, 2008 Имам някакъв вирус който ми изяжда от свободното пространство на хард диска не знам какво да правя преинсталирах го 3 пити изчезва за месец и пак се появява?Помогнете ако някой има на представа за какво става на въпрос. Мисля, че имам същия проблем. Как се развиха нещата при теб? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kib0rga Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 Здраветйе! Аз също имам подобен проблем. Не знам как е било при другите, но при мен освен че мистериозно ми се свърши свободното пространство, големината на папката C:/Windows е по - голяма от сбора на големините на всички файлове и папки в нея.... Ето и снимка на Task manager. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 2, 2009 Report Share Публикувано Януари 2, 2009 В раздела има доста теми с подобни проблеми. Поразгледай ги и виж дали някоя няма да ти помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост