Jump to content

Проблем с хард диска

Препоръчан пост

Имам някакъв вирус който ми изяжда от свободното пространство на хард диска не знам какво да правя преинсталирах го 3 пити изчезва за месец и пак се появява?Помогнете ако някой има на представа за какво става на въпрос.
Сподели другаде

Ще може ли малко по-точно и подробно обяснение, че това е меко казано неясно?

Ами имам 100 ГБ свободна памет и по някое време ми дава, че имам 1 ГБ или нямам и че трябва да изтрия нещо и постоянно ми изяжда свободното пространство.

Сподели другаде

Стартирай Task Manager, отвори раздела Processes и включи отметката Show processes from all users. Избери командата View -> Select Columns... и в диалога, който се показва след това, включи настройката I/O Write Bytes. След като потвърдиш (с бутона ОК), увеличи размера на на прозореца на Task Manager така, че да се вижда целия списък, щракни върху заглавието на колоната I/O Write Bytes, направи снимка на прозореца и я публикувай тук да видим за какво става въпрос.
Сподели другаде

• 5 months later...
Имам някакъв вирус който ми изяжда от свободното пространство на хард диска не знам какво да правя преинсталирах го 3 пити изчезва за месец и пак се появява?Помогнете ако някой има на представа за какво става на въпрос.

Мисля, че имам същия проблем. Как се развиха нещата при теб?

Сподели другаде

• 2 months later...
Здраветйе! Аз също имам подобен проблем. Не знам как е било при другите, но при мен освен че мистериозно ми се свърши свободното пространство, големината на папката C:/Windows е по - голяма от сбора на големините на всички файлове и папки в нея.... Ето и снимка на Task manager.
Сподели другаде