upsss Публикувано Май 2, 2008 Report Share Публикувано Май 2, 2008 Здравейте, Искам да попитам възможно ли е и дали когато от моя компютър влизам в друг с remote administrator , но не влизам с full control а с view only, дали този някой може да види или да разбере че го виждам? И как ? И има ли някаква настройка в самата програма, с която да не се вижда ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 2, 2008 Report Share Публикувано Май 2, 2008 Иначе до колкото съм работил с тази програма, знам че като някой ти влезе в компа, иконката до часовника променя цвета си, и от там можеш да видиш от кое Ип е влязъл някой. Така че - да, може да разбере че гледаш.С каква цел искаш да го правиш това ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
upsss Публикувано Май 3, 2008 Author Report Share Публикувано Май 3, 2008 Иначе до колкото съм работил с тази програма, знам че като някой ти влезе в компа, иконката до часовника променя цвета си, и от там можеш да видиш от кое Ип е влязъл някой. Така че - да, може да разбере че гледаш.С каква цел искаш да го правиш това ? Ами аз нямам иконка, когато ми влязат с full control не ми се появявя тая иконка, дали се прави нещо в настройките , така че да не мога аз да видя :( Иначе питам защото влизам да шпионирам приятеля ми и си мисля че той не вижда и понеже нишо не ми е казвал и се заблуждавам че не е разбрал. Ах тоя калпазан. Той иначе с компютри се занимава и е добър, а той като влиза в моя комп аз не виждам такава иконка, мн е нечестно, той да може да ме гледа, аз без да разбера , а аз да не мога Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 3, 2008 Report Share Публикувано Май 3, 2008 И каква всъщност е идеята на цялото това "взаимно гледане"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
upsss Публикувано Май 4, 2008 Author Report Share Публикувано Май 4, 2008 И каква всъщност е идеята на цялото това "взаимно гледане"? Ами никаква. Той не злоупотребява с моето или поне така мисля , но аз пак не получих отговори на въпросите си :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост