Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,

Искам да попитам възможно ли е и дали когато от моя компютър влизам в друг с remote administrator , но не влизам с full control а с view only, дали този някой може да види или да разбере че го виждам? И как ? И има ли някаква настройка в самата програма, с която да не се вижда ?

Сподели другаде

Иначе до колкото съм работил с тази програма, знам че като някой ти влезе в компа, иконката до часовника променя цвета си, и от там можеш да видиш от кое Ип е влязъл някой. Така че - да, може да разбере че гледаш.

С каква цел искаш да го правиш това ?

Сподели другаде

Иначе до колкото съм работил с тази програма, знам че като някой ти влезе в компа, иконката до часовника променя цвета си, и от там можеш да видиш от кое Ип е влязъл някой. Така че - да, може да разбере че гледаш.

С каква цел искаш да го правиш това ?

Ами аз нямам иконка, когато ми влязат с full control не ми се появявя тая иконка, дали се прави нещо в настройките , така че да не мога аз да видя :( Иначе питам защото влизам да шпионирам приятеля ми и си мисля че той не вижда и понеже нишо не ми е казвал и се заблуждавам че не е разбрал. Ах тоя калпазан. Той иначе с компютри се занимава и е добър, а той като влиза в моя комп аз не виждам такава иконка, мн е нечестно, той да може да ме гледа, аз без да разбера , а аз да не мога :bat:

Сподели другаде

И каква всъщност е идеята на цялото това "взаимно гледане"?

Ами никаква. Той не злоупотребява с моето :) или поне така мисля , но аз пак не получих отговори на въпросите си :(

Сподели другаде