Jump to content

Споделете

Препоръчан пост

Toва е подфорума, описан в заглавието и винаги ми се е искало в любимия форум да има тема, в която да се споделя всичко. Не само най-хубавите неща, нещо като обща тема. Поне така го чувствам. Ще се радвам, ако се позволи да съществува. Хората тук са интелигентни, съответно няма нужда от притеснения относно флууд и т.н.

И настоявам да кажете дали ще живее темата :)

Сподели другаде

Може и да живее темата!

Имам въпрос, ако обичаш някой, но не знаеш как да докажеш на този човек това, че го обичаш какво ще направиш?По-точно какво да направя, за да разбере, че държа на него и че го обичам, това ми е въпроса?Дано някой има отговор на това!Аз нямам отговор - за това питам вас!Благодаря!

Сподели другаде

Може и да живее темата!

Имам въпрос, ако обичаш някой, но не знаеш как да докажеш на този човек това, че го обичаш какво ще направиш?По-точно какво да направя, за да разбере, че държа на него и че го обичам, това ми е въпроса?Дано някой има отговор на това!Аз нямам отговор - за това питам вас!Благодаря!

Oтговорите могат да бъдат много на твоя въпрос. Много зависи какъв характер е твоя човек, другото, което е дали той иска да е с теб? Относно доказателствата за любовта е много относително, но все пак основните неща какви могат да бъдат???

- Добро отношение и държание, в повечето случаи когато има нужда от нещо (помощ, подкрепа(морална, финансова, физическа), да се опиташ, макар и да не можеш и да не успееш, това е опитът. Хубаво е да се опитва. Най-лесно е да кажеш на някой колко много го обичаш, докато доказателствата са много по-трудно дейстие/я.

Но да не забравяме, че много хубаво, не е на хубаво. Трябва граница, иначе всеки става лигав, започва да те води за носа и какво каже трябва да стане, това е навика. Навика никак не е хубав в една връзка. Тъй като ти си млад/а, имаш много да се доказваш, за напред пред някого. Опитай да си добра с него, да го разбираш, да го изслушваш, а вече ако не възприема и той/тя, няма смисъл.

Сподели другаде

Oтговорите могат да бъдат много на твоя въпрос. Много зависи какъв характер е твоя човек, другото, което е дали той иска да е с теб? Относно доказателствата за любовта е много относително, но все пак основните неща какви могат да бъдат???

- Добро отношение и държание, в повечето случаи когато има нужда от нещо (помощ, подкрепа(морална, финансова, физическа), да се опиташ, макар и да не можеш и да не успееш, това е опитът. Хубаво е да се опитва. Най-лесно е да кажеш на някой колко много го обичаш, докато доказателствата са много по-трудно дейстие/я.

Но да не забравяме, е много хубаво, не е на хубаво. Трябва граница, иначе всеки става лигав, започва да те води за носа и какво каже трябва да стане, това е навика. Навика никак не е хубав в една връзка. Тъй като ти си млад/а, имаш много да се доказваш, за напред пред някого. Опитай да си добра с него, да го разбираш, да го изслушваш,а вече ак не възприема и той/тя, няма смисъл.

Благодаря ти за отговора!Надявам се да ми е от помощ съвета ти!Не само сега, ами и за в бъдеще!Ще опитам! :wub:

Прав си млада съм има още какво да уча!

Сподели другаде