slavensk Публикувано Април 26, 2008 Report Share Публикувано Април 26, 2008 Значи преди бях с windows XP обаче исках да си инстална Vista и по късно ме обръзна и пробвах сума ти неща да я махна ! Инсталирах я с Vista Transformation Pack ! И като я махнах сега съм хем с Vista хем малко с Xp ( една част) Моля ви искам да ми помогнете как да я махна напълно да съм с WInodws XP плс Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 26, 2008 Report Share Публикувано Април 26, 2008 Описанието на проблема е крайно неясно. Ще може ли наново, но на български? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavensk Публикувано Април 26, 2008 Author Report Share Публикувано Април 26, 2008 Описанието на проблема е крайно неясно. Ще може ли наново, но на български? Ами значи бях с Windows XP но разбрах за програмата Vsita Transforamtion Pack и исках да я пробвам ! Но след няколко месеца реших , че встата не става И исках да премина отнова на XP но когато Uninstall-нах Vista ми останаха иконите на Виста и др работки и сега ми е смесено Vista с XP а аз искам да я премахна и да ми е само XP но от някакна програмка да я махна а не с дривери ако маже аке не може значи ше остана така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 26, 2008 Report Share Публикувано Април 26, 2008 Вариант 1: Start => Run => пишеш sfc /scannow (слагаш инсталационния диск на Windows XP в оптичното устройство и даваш Retry всеки път при появата на диалогов прозорец) Вариант 2: Пробвай с TuneUp Utilities 2007 => TuneUp WinStyler 2 => Repair icon Cache http://img86.imageshack.us/img86/1439/10598121se2.jpg Зa версия 2008 Customize Windows => TuneUp Styler => Repair Icon Cache http://img382.imageshack.us/img382/3954/20323250hk5.jpg Вариант 3: Просто инсталирай някоя актуализация като Service Pack 3, която да замести променените системни файлове от VTP 8 с оригиналните им версии... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 26, 2008 Report Share Публикувано Април 26, 2008 Vista Transormation Pack е печално известен с некадърността си пакет. Вариантите са общо взето 2:1) връщане на системата до дата по-ранна от датата на инсталиране на пакета чрез System Restore;2) използване на System File Checker, която B-boy/StyLe/ спомена.И двата варианта могат да доскапят положението вместо да го подобрят, така че процедираш на собствена отговорност. Единственият сигурен и пълен начин за премахване на Vista Transformation Pack е преинсталация на Windows или връщане на image чрез Acronis True Image/Norton Ghost, в случай, че въобще се ползва такава програма. Вместо крайно смотаната, разплута, платена и леко подвеждаща швабска боза TuneUp предлагам TweakUI (147KB), която има същата опция. След инсталацията се стартира от Start -> Run -> tweakui -> OK и опцията се намира в секция Repair -> Repair Now. Ето едно полезно четиво: Ръководство: поддръжка на (предимно) Windows XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavensk Публикувано Април 27, 2008 Author Report Share Публикувано Април 27, 2008 Е това на вариант 2 къде се намира ? По голя път ми дай , за да го намиря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slavensk Публикувано Април 27, 2008 Author Report Share Публикувано Април 27, 2008 Абе общо взето ще трябва преинстал на Windows-а а не просто с някава програмка да я премахна Вистата и да си остана с XP :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Май 17, 2008 Report Share Публикувано Май 17, 2008 Сигурно вече си се оправил, но ми дойде още нещо наум: Друго, което можеш да опиташ: Отвори C:\Documents and Settings\ТВОЕТО ИМЕ\Local Settings\Application Data и изтрий файла IconCache.db PS: За да видиш папката трябва да направиш скритите файлове видими: Start => run => control folders => view => show hidden files and folders... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост