madmax81 Публикувано Април 23, 2008 Report Share Публикувано Април 23, 2008 здравейте.Изникна ми един проблем с Recycle Bin.Изтрих някой работи,после дадох команда да изпразня кошчето,но ми прати следното съобщение , т.е. трие ги но иконата на кошчето ми показва че е пълно а вътре няма нищо : Cannot delete Dd1: Access is denied.Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use Това ми го прави няколко пати вече оправиям го с System Restore ,но ми писна да го оправям по този начин.Не разбирам много от PC.Моля помогнете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Април 23, 2008 Report Share Публикувано Април 23, 2008 Здравей!Това съобщение най-често се визуализира, когато файлът, който се опитваш да изтриеш се използва от друг процес (има отворен манипулатор на обект или е мапнат в адресното пространство). За целта може да опиташ програмата Unlocker. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Април 24, 2008 Report Share Публикувано Април 24, 2008 Здравейте,Извинявам се, че се намесвам в този толкова прозаичен проблем, но той е показател, че се може да се изпълняват и скрити и нежелани действия. А какви са те - ами може да има някоя зараза... Препоръчвам ти, да си сканираш компютъра! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост