dimitariv1 Публикувано Април 21, 2008 Report Share Публикувано Април 21, 2008 Здравеите,реших да си пусна интернет от БТК 6 мега бита.Искам да попитам дали някой може да ми разесни повече по темата.А основния ми въпрос е дали ако телефона ми е на икономичен план мога да си пусна то зи интернет.(Икономичен план - плащам половин такса) __________________________________________________________________________________________________________ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 21, 2008 Report Share Публикувано Април 21, 2008 Основните неща са обяснени на страницата с отговори на често задавани въпроси от сайта на бТк. Ако имаш някакъв конкретен въпрос - готови сме да помогнем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Април 21, 2008 Report Share Публикувано Април 21, 2008 Икономичният план на телефона и интернета нямат нищо общо! Ако искаш и 12 Мегабита можеш да си пуснеш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Април 22, 2008 Report Share Публикувано Април 22, 2008 Икономичният план на телефона и интернета нямат нищо общо! Ако искаш и 12 Мегабита можеш да си пуснеш! Стига мрежата на бтк да може да подържа 12мб, което май си е химера в повечето райони на страната.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост