stanilabg Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Интересува ме, дали е възможно да се оцвети произволна папка с желан от мен цвят, така че, като свалям нещо от нета и ме попита каде да дам дадения файл, лесно намеря папката. Или поне друг шрифт на текста, за да мога бързо да я открия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Най-лесно е да си сложиш някой друга икона на папката . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Април 20, 2008 Author Report Share Публикувано Април 20, 2008 Най-лесно е да си сложиш някой друга икона на папката .Как??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Да можеш, с една програма Folder Color Icon Set 1.0, можеш да я потърсиш с Google. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Как???Отваряш папката, десен клик -> Customize This Folder... -> Change Icon... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Folder Maker Free 1.4 http://www.foldermarker.com/images/scr_FM_Free2.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Април 21, 2008 Author Report Share Публикувано Април 21, 2008 Получи се по начина на B-boy/StyLe/ и начина на Night_Raven. Благодаря. Кофти, че Commandera ги показва по стандартният начин . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Май 5, 2008 Report Share Публикувано Май 5, 2008 Здравейте!Имам предложение което също е безплатно и по-добро!Сайт ЕкранСвалянеПрепоръчвам пакета с допълнителни скинове...ПоздравиП.П. Необходим е един раздел на тема 'Козметика за вашата операционна система' ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Май 6, 2008 Author Report Share Публикувано Май 6, 2008 Здравейте!Имам предложение което също е безплатно и по-добро!Сайт ЕкранСвалянеПрепоръчвам пакета с допълнителни скинове...ПоздравиП.П. Необходим е един раздел на тема 'Козметика за вашата операционна система' ! Програмата ми хареса, но като цяло. Сменя ли вида на иконите (например да изглеждат, като виста) и реша да променя само една папка от тях, така, че да я разпознавам на пръв поглед, работата се получава, но в Командера, същата тази папка изчезва и се вижда само, като Системна, скрита. Опитах да деисталирам програмата, за да не оказва влияние, но в Командера е същата хава. По начина на Night_Raven върнах първоначалният и вид, но отново същото с Командера. Трябваше да я инсталирам и така да оправя работата, като избера от възможностите "None".Интересното е, че след като всичко се оправи, рестартирах, и реших да си сменя иконата на папката по стандартният начин на Night_Raven, се получи пак проблем с Командера. Не разбирам??? От преди това, имам така настроени икони на някои папки, без да има проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост