Jump to content

Препоръчан пост

Интересува ме, дали е възможно да се оцвети произволна папка с желан от мен цвят, така че, като свалям нещо от нета и ме попита каде да дам дадения файл, лесно намеря папката. Или поне друг шрифт на текста, за да мога бързо да я открия.

post-485-1208719976_thumb.jpg

Сподели другаде

• 2 weeks later...

Здравейте!

Имам предложение което също е безплатно и по-добро!

Сайт

Екран

Сваляне

Препоръчвам пакета с допълнителни скинове...Поздрави

П.П. Необходим е един раздел на тема 'Козметика за вашата операционна система' !

Сподели другаде

Здравейте!

Имам предложение което също е безплатно и по-добро!

Сайт

Екран

Сваляне

Препоръчвам пакета с допълнителни скинове...Поздрави

П.П. Необходим е един раздел на тема 'Козметика за вашата операционна система' !

Програмата ми хареса, но като цяло. Сменя ли вида на иконите (например да изглеждат, като виста) и реша да променя само една папка от тях, така, че да я разпознавам на пръв поглед, работата се получава, но в Командера, същата тази папка изчезва и се вижда само, като Системна, скрита. Опитах да деисталирам програмата, за да не оказва влияние, но в Командера е същата хава. По начина на Night_Raven върнах първоначалният и вид, но отново същото с Командера. Трябваше да я инсталирам и така да оправя работата, като избера от възможностите "None".

Интересното е, че след като всичко се оправи, рестартирах, и реших да си сменя иконата на папката по стандартният начин на Night_Raven, се получи пак проблем с Командера. Не разбирам??? От преди това, имам така настроени икони на някои папки, без да има проблем.

Сподели другаде