coojoe_213 Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Здравейте. Искам да получавам на телефопна си е-мейлите които получавам от пощата си, но малко не са ми ясни нещата. Четох Глобул какво предлага (аз съм на Глобул), но не разбрах.Интересуваме, като пратя смс с текст OPEN, каква е цената на смс-а, след активация на екстрата, мога ли да си прочета е-мейла на телефона или само получавам известие че имам писмо и трябва чрез пс да го прочета, другото което ме интересува е, дали ще получавам спамовете като смс-и тъй като много писма на приятели ги получавам като спам, и последно колко време е активна тази екстра с е-мейлите-постоянно до деактивация или не? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 22, 2008 Report Share Публикувано Април 22, 2008 Ако още не си намерил отговор на тези въпроси бих те посъветвал да се обадиш на 123 (безплатно), смятам, че те най-добре ще ти отговорят на въпросите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Май 4, 2008 Report Share Публикувано Май 4, 2008 Здравейте. Искам да получавам на телефопна си е-мейлите които получавам от пощата си, но малко не са ми ясни нещата. Четох Глобул какво предлага (аз съм на Глобул), но не разбрах.Интересуваме, като пратя смс с текст OPEN, каква е цената на смс-а, след активация на екстрата, мога ли да си прочета е-мейла на телефона или само получавам известие че имам писмо и трябва чрез пс да го прочета, другото което ме интересува е, дали ще получавам спамовете като смс-и тъй като много писма на приятели ги получавам като спам, и последно колко време е активна тази екстра с е-мейлите-постоянно до деактивация или не?Мисля, че е безплатен смс или е на цената на един обикновен смс.Можеш да получаваш смс от интернет -от разни сайтове, можеш да получаваш и пращаш смс-mail-ове и от майла да получаваш смс към телефона ти! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Май 4, 2008 Report Share Публикувано Май 4, 2008 Да, цената е на обикновен СМС, но за съжаление при глубулци получаваш само известие, ако искаш да го прочетеш, в известието пише къде и какво трябва да изпратиш, пак като СМС, което ти се таксува още веднъж Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Май 5, 2008 Report Share Публикувано Май 5, 2008 Да, цената е на обикновен СМС, но за съжаление при глубулци получаваш само известие, ако искаш да го прочетеш, в известието пише къде и какво трябва да изпратиш, пак като СМС, което ти се таксува още веднъж Кофти при мтел няма такъв проблем! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост