anton Публикувано Април 18, 2008 Report Share Публикувано Април 18, 2008 Много мои познати започнаха да използват MSN , обаче мен нещо мн. ме дразни , вчера се опитах да си го пусна и то започна дълга и широка с някакви проверки за съдържание на Windows live продукти на компа ми, с някакви многобройни регистрации и инсталации, и накрая не издържах и натиснах cancel. Та въпроса ми е мога ли да заменя официалната програма с някаква друга. И въобще , защо тези услуги на Microsoft са толкова "странни"? И още едно въпросче, нали MSn е е все още безплатен ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 18, 2008 Report Share Публикувано Април 18, 2008 Да, MSN е безплатен. Microsoft понякога вършат глупости, не не вярвам да го направят платен.За алтернативи можеш да пробваш aMSN и Pidgin. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Април 18, 2008 Author Report Share Публикувано Април 18, 2008 Благодаря Nigth Raven сега ще пробвам aMSN А къде трябва да си създам акаунта, в hotmail ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 18, 2008 Report Share Публикувано Април 18, 2008 А къде трябва да си създам акаунта, в hotmail ли?Доколкото си спомням, да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост