vesodimov Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Ами аз просто вече не знам какво да препоръчам, защото при мен инсталацията си мина без проблеми, избрах връзване през ИР / 6070 няма блутут / и се връзвам. Съжалявам, че не мога повече да помогна ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pipilota1203 Публикувано Април 22, 2008 Report Share Публикувано Април 22, 2008 моля ви обяснете ми как точно става.свалих я тази програма и стигам до някъде и после край.и нищо.всъщност трябва да отбележа че преди да я сваля можех да гледам инфорацията която имах в тел.е не можех да я свалям.ще съм ви много благодарна. :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Април 25, 2008 Author Report Share Публикувано Април 25, 2008 Моля ви кажете някоя друга програм че Nokia PC Suite също не става благодаря предварително (Блутута ми изглежда така снимал сам го с камерата на компютъра) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост