levskara Публикувано Април 18, 2008 Report Share Публикувано Април 18, 2008 Здравейте купих си Блутут и вав пакета имаше инсталационен диск на програмата Bluesoleil v2.0 Аз я инсталирах но като сдвоя телефона с компютара и после натискам иконката за качване от компютара на телефона и ми се появява прозорец без нищо няма папки в които да си копирам файловете и реших да се откажа от тази програма. Ако някой знае програма която ще ми свърши работа ще сам му благодарен много пишете тук. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 18, 2008 Report Share Публикувано Април 18, 2008 А телефонът какъв е? P.S.: в азбуката ни има и буква "ъ". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Април 18, 2008 Author Report Share Публикувано Април 18, 2008 А телефонът какъв е? P.S.: в азбуката ни има и буква "ъ".Телефона е Nokia 3110classic Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 18, 2008 Report Share Публикувано Април 18, 2008 По темата - като натиснеш иконката в средата програмата познава ли ти телефона ? Появява ли се като допълнителна иконка с името му ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Април 18, 2008 Author Report Share Публикувано Април 18, 2008 По темата - като натиснеш иконката в средата програмата познава ли ти телефона ? Появява ли се като допълнителна иконка с името му ?Да Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 19, 2008 Report Share Публикувано Април 19, 2008 До тук - добре. Това значи, че Блутута и телефона се разбират и е осъществена връзка помежду им. Остава да си инсталираш Nokia PC Suite и да направиш необходимите настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Април 19, 2008 Author Report Share Публикувано Април 19, 2008 Ами аз пробвах вече с Nokia PC Suite но като стигна до сдвояването и ми дава грешка. Незнам много как да работя с тази програма но мисля че не става и с нея. Ако може ми кажи горе доло кам коя версия на Nokia PC Suite да се насоча ако нямя такав тип програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 19, 2008 Report Share Публикувано Април 19, 2008 Гледам, че моята версия е 6.83.14.1.С нея съм направил връзка с няколко Нокии. Явно работи нормално. Така като гледам, може и да не пускаш БлуСолей преди това. Пускаш Нокия ПС Суит --- Manage Connections и там указваш през кое ще правиш връзка. Избираш БлуСолей и би трябвало да стане. При мен излиза следното : http://img76.imageshack.us/img76/8497/nokiapcsuiteih4.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Април 19, 2008 Author Report Share Публикувано Април 19, 2008 Хубаво предложение ще опитам но немога да я намеря ако може да дадеш линк или на скайп да я пратиш скайпа ми е shadowrun_95 защото аз откривам нови версии които нали казах дават грешки и не мога да намеря точно тази версия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Не можеш да я намериш ? А търси ли въобще ? Nokia PC Suite 6.83.14.1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Nokia PC Suite 6.86 Release 9@Softvisia.comНаистина и 2-мата не сте търсили много :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Април 20, 2008 Author Report Share Публикувано Април 20, 2008 Може ли да ми кажете защо ми изписва и на двете версии първо problem with infrared conection и после прозореца в който трябва да избирам чрез какво да си праштам но не ми дава да го отбележа а пък аз искам с блутут а не с инфраред (ето така както е показано доло на картинките) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Nokia PC Suite 6.86 Release 9@Softvisia.comНаистина и 2-мата не сте търсили много :Р Прочети внимателно и ще разбереш, че обсъждаме версия 6.83.14.1. Понеже аз съм с нея и със сигурност върви. Може ли да ми кажете защо ми изписва и на двете версии първо problem with infrared conection и после прозореца в който трябва да избирам чрез какво да си праштам но не ми дава да го отбележа а пък аз искам с блутут а не с инфраред (ето така както е показано доло на картинките) Нямам идея. А ако продължиш инсталацията ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
levskara Публикувано Април 20, 2008 Author Report Share Публикувано Април 20, 2008 Не то и на двете версии ми излиза едно и също, кажете какви настройки да направа на тази версия Nokia PC Suite 6.83.14.1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 20, 2008 Report Share Публикувано Април 20, 2008 Прочети внимателно и ще разбереш, че обсъждаме версия 6.83.14.1. Понеже аз съм с нея и със сигурност върви.Това съм го пропуснал, съжалявам.Но принципни при такива нови версии, не се различават много от по-старите и съответно настройките трябва да са еднакви. Не то и на двете версии ми излиза едно и също, кажете какви настройки да направа на тази версия Nokia PC Suite 6.83.14.1Моля пиши с малки букви, защото писането само с големи букви в Интернет е еквивалентно ма викане. Мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост