Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте купих си Блутут и вав пакета имаше инсталационен диск на програмата Bluesoleil v2.0 Аз я инсталирах но като сдвоя телефона с компютара и после натискам иконката за качване от компютара на телефона и ми се появява прозорец без нищо няма папки в които да си копирам файловете и реших да се откажа от тази програма. Ако някой знае програма която ще ми свърши работа ще сам му благодарен много пишете тук. Благодаря предварително! :thumbsup:
Сподели другаде

До тук - добре. Това значи, че Блутута и телефона се разбират и е осъществена връзка помежду им. Остава да си инсталираш Nokia PC Suite и да направиш необходимите настройки.
Сподели другаде

Ами аз пробвах вече с Nokia PC Suite но като стигна до сдвояването и ми дава грешка. Незнам много как да работя с тази програма но мисля че не става и с нея. Ако може ми кажи горе доло кам коя версия на Nokia PC Suite да се насоча ако нямя такав тип програма.
Сподели другаде

Гледам, че моята версия е 6.83.14.1.

С нея съм направил връзка с няколко Нокии. Явно работи нормално.

Така като гледам, може и да не пускаш БлуСолей преди това. Пускаш Нокия ПС Суит --- Manage Connections и там указваш през кое ще правиш връзка. Избираш БлуСолей и би трябвало да стане. При мен излиза следното :

http://img76.imageshack.us/img76/8497/nokiapcsuiteih4.png

Сподели другаде

Хубаво предложение ще опитам но немога да я намеря ако може да дадеш линк или на скайп да я пратиш скайпа ми е shadowrun_95 защото аз откривам нови версии които нали казах дават грешки и не мога да намеря точно тази версия
Сподели другаде

Може ли да ми кажете защо ми изписва и на двете версии първо problem with infrared conection и после прозореца в който трябва да избирам чрез какво да си праштам но не ми дава да го отбележа а пък аз искам с блутут а не с инфраред (ето така както е показано доло на картинките)

post-5577-1208680962_thumb.png

post-5577-1208681492_thumb.png

Сподели другаде

Nokia PC Suite 6.86 Release 9@Softvisia.com

Наистина и 2-мата не сте търсили много :Р

Прочети внимателно и ще разбереш, че обсъждаме версия 6.83.14.1. Понеже аз съм с нея и със сигурност върви.

Може ли да ми кажете защо ми изписва и на двете версии първо problem with infrared conection и после прозореца в който трябва да избирам чрез какво да си праштам но не ми дава да го отбележа а пък аз искам с блутут а не с инфраред (ето така както е показано доло на картинките)

Нямам идея. А ако продължиш инсталацията ?

Сподели другаде

Прочети внимателно и ще разбереш, че обсъждаме версия 6.83.14.1. Понеже аз съм с нея и със сигурност върви.

Това съм го пропуснал, съжалявам.

Но принципни при такива нови версии, не се различават много от по-старите и съответно настройките трябва да са еднакви.

Не то и на двете версии ми излиза едно и също, кажете какви настройки да направа на тази версия Nokia PC Suite 6.83.14.1

Моля пиши с малки букви, защото писането само с големи букви в Интернет е еквивалентно ма викане. Мерси.

Сподели другаде