Jump to content

Препоръчан пост

От известно време ползвам Free версията на Logmein.Но от два дена насам не мога да отварям страницата на www.logmein.com .Интересува ме дали е така само при мене или има някакъв проблем с сървъра им?

Опитайте и споделете https://secure.logmein.com/

Сподели другаде

Дай информация за операционната система, браузера, инсталираните към него добавки, антивирусната програма, защитната стена (и техните настройки, разбира се), стартираните процеси и модули в момента, когато се опитваш да отвориш страницата на LogMeIn и кажи какво точно се случва, когато се опитваш да отвориш страницата.
Сподели другаде

Oперационната системеWin xp sp2.В момента съм без защина стена както и без антувирусна , по обясними причини.Ползувам и трите браузъра Opera, Firefox както и I.E.Чакам около 10 15 мин за да ми се отвори страницата на secure.logmein .com.и толкоз по-вече нишо не мога да направя.Вися като незнам си какво пред екрана и без резултат. На IE.пък пише The page cannot be displayed.На Операта се логва с голям зор но не може да продължи, т.е. пише следното: Your session has timed out or the host went offline during your connection attempt. Абе какво да ви кажа просто е мъка.А иначе интернета си го бива.Други страници ги отваря за секунди не дава да ги пипнеш. НА какво ли се дължи и аз не знам. нали разбирате приемам съвети всякакви пък нека да видим какво ще се получи.
Сподели другаде

• 10 months later...
С файърфокса няма проблем, инсталирам си плъгина и лети. Но в момента съм с Опера и ми се иска да отварям Логмиина с Операта. Някой сблъсквал ли се е?
Сподели другаде

Пробвах с Opera и не ми иска да инсталирам плъгин. С последната версия на Opera съм и нямам проблеми с влизането в отдалечения компютър. Дай снимка на грешката, която ти дава.
Сподели другаде