gogocuk Публикувано Април 16, 2008 Report Share Публикувано Април 16, 2008 От известно време ползвам Free версията на Logmein.Но от два дена насам не мога да отварям страницата на www.logmein.com .Интересува ме дали е така само при мене или има някакъв проблем с сървъра им?Опитайте и споделете https://secure.logmein.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 16, 2008 Report Share Публикувано Април 16, 2008 Дай информация за операционната система, браузера, инсталираните към него добавки, антивирусната програма, защитната стена (и техните настройки, разбира се), стартираните процеси и модули в момента, когато се опитваш да отвориш страницата на LogMeIn и кажи какво точно се случва, когато се опитваш да отвориш страницата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 16, 2008 Report Share Публикувано Април 16, 2008 При мен страницата се зарежда, но честно казано съм антифен на LogMeIn и продуктите им, така че нямам опит с тях и не мога да помогна с друго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 16, 2008 Report Share Публикувано Април 16, 2008 Аз пък съм доста голям фен на продуктите на LogMeIn и при мен всичко си работи добре и без проблеми. Пробва ли с друг браузър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Април 18, 2008 Report Share Публикувано Април 18, 2008 И аз ползвам Logmein всеки ден и съм много доволен. Няма проблем с отварянето на страницата им. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Април 18, 2008 Report Share Публикувано Април 18, 2008 http://img301.imageshack.us/img301/8241/logmeinvc0.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogocuk Публикувано Април 19, 2008 Author Report Share Публикувано Април 19, 2008 Oперационната системеWin xp sp2.В момента съм без защина стена както и без антувирусна , по обясними причини.Ползувам и трите браузъра Opera, Firefox както и I.E.Чакам около 10 15 мин за да ми се отвори страницата на secure.logmein .com.и толкоз по-вече нишо не мога да направя.Вися като незнам си какво пред екрана и без резултат. На IE.пък пише The page cannot be displayed.На Операта се логва с голям зор но не може да продължи, т.е. пише следното: Your session has timed out or the host went offline during your connection attempt. Абе какво да ви кажа просто е мъка.А иначе интернета си го бива.Други страници ги отваря за секунди не дава да ги пипнеш. НА какво ли се дължи и аз не знам. нали разбирате приемам съвети всякакви пък нека да видим какво ще се получи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 21, 2008 Report Share Публикувано Април 21, 2008 Опитай да отвориш профилите в Google и страницата за вход в S-MAIL; целта е да тестваш https протокола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Март 8, 2009 Report Share Публикувано Март 8, 2009 С файърфокса няма проблем, инсталирам си плъгина и лети. Но в момента съм с Опера и ми се иска да отварям Логмиина с Операта. Някой сблъсквал ли се е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Март 8, 2009 Report Share Публикувано Март 8, 2009 Пробвах с Opera и не ми иска да инсталирам плъгин. С последната версия на Opera съм и нямам проблеми с влизането в отдалечения компютър. Дай снимка на грешката, която ти дава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Март 8, 2009 Report Share Публикувано Март 8, 2009 Оправих го, оказа се , че липсва msvcr71.dll - сложих го. След това разреших и Джавата и сега си е добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост