anton Публикувано Април 16, 2008 Report Share Публикувано Април 16, 2008 Имам wide монитор и като гледам онлайн телевизия по краищата остават черни рамки, защото го дава в формат 4:3, къде мога да настроя плеара да минава в 16:9 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 16, 2008 Report Share Публикувано Април 16, 2008 По принцип WMP е доста базов плеър. Според това, което намирам в Интернет, съотношението може да се промени от Tools -> Options... -> Devices -> Display, но това май е само за WMP10. Лично аз съм с WMP9 и нямам такава настройка във въпросното меню. И все пак принудителното преминаване в друго съотношение би деформирало картината, което не го намирам за особено приятно и - съответно - удачно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
anton Публикувано Април 16, 2008 Author Report Share Публикувано Април 16, 2008 За тези настройки на снимката ли става въпрос? Пробвах ги няма никакъв ефект. Проблема е че вчера всичко си беше наред, а пък днес се появиха тези рамки отстрани. Това се получи след като пробвах най-различни резолюции. Монитора ми е 20` wide препоръчителните резолюции ми е малко ситен текста, затова се опитвах да ги сменя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 16, 2008 Report Share Публикувано Април 16, 2008 Да, за същите настройки става въпрос. WMP няма възможност за смяна на съотоношението за разлика от други плеъри. Ако не можеш да оправиш WMP, пробвай да гледаш с някой друг плеър, ако е възможно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост