jorge Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Здравейте, току що се регистрирах тука, защото мисля, че ще ми помогнете да разреша проблема си! Имам няколко записани файла във формат avi. в компютъра си, но искам да ги махна от там като ги запиша на външен диск, за да не ми заемат памет. Възможно ли е това да стане в такъв формат, че да ги гледам на дом. си кино, което е много стар модел и как? Пълен невежа съм в тази област, съжалявам! Ще ви бъда много благодарен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Щом DVD плеърът ти е стар, значи ще трябва да конвертираш файла в DVD формат. Можеш да пробваш с ConvertXtoDVD (която обаче е платена). WinAvi Video Converter също е нелоша и лесна програма за конвертиране, но също е платена. Безплатна алтернатива е Avi2Dvd, която е безплатна и ще конвертира AVI файла в DVD формат. След конвертиране ще трябва да запишеш филма на DVD диск с удобна за теб програма за запис на дискове. Тук например има ръководство за Nero. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ekosse Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 можеш да ги преработиш в VCD,SVCD или DVD за да ги гледаш на дом.кино Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 13, 2008 Report Share Публикувано Април 13, 2008 Аз съм доволен от TMPGEnc DVD Author 3 with DivX® Authoring, но и тя е платена... http://tmpgenc.pegasys-inc.com/en/product/tda3.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост